Café Biograf Spillested
* Ny dato * Ny dato * Ny dato *

KR. 350 / 300 (Årskort)

Køb billet

Sanne Salomonsen

AKUSTISK LIVE - PART 2

tors 26 mar 2020 kl. 20:00

I vinteren 2019 var Sanne Salomonsen på akustisk tour. Med sig havde hun Annika Askman på Keyboard og Vokal, Victor Ray Salomonsen Ronander på Guitar og Vokal, samt Mads Løkkegaard på Guitar og Vokal. Touren var en kæmpe succes med et stort entusiatisk publikum og en yderst veloplagt artist og band.
 
Efter sommerens veloverståede tour, med de 2 veninder Anne og Lis, samt utallige opfordringer, drager Sanne igen på Akustisk Live 2020 i januar, februar og marts. 

 

Sanne spiller både nogle sine store hits men, men også en stor del fra hendes store repertoire hun ikke har spillet i mange år, eller sange hun aldrig har spillet live før. Mellem sangene bliver det hele krydret med små anekdoter fra Sannes liv og karriere.
 
Det er en intim koncert, hvor man har muligheden for at komme tættere på en af Danmarks allerstørste stemmer.
 

NB!
Desværre har vi været nødt til at rykke koncerten fra 6. marts til 26. marts 2020 kl. 20.

Årsagen hertil kan vi esværre ikke afsløre endnu – men info kommer senere. Vi håber du har forståelse for situationen – og håber du vil kunne komme til koncerten den 26. marts. Dine allerede købte billetter, til den oprindelige planlagte koncert 6. marts, er naturligvis gældende til denne ny dato.

Vi refunderer naturligvis dine billetter, såfremt du ikke kan komme den 26. marts. 

Bemærk at refundering af købte billetter skal finde sted senest 15. december 2019. Efter denne dato refunderes billetter ikke.