Café Biograf Spillested

KR. 310 / 275 + GEBYR

Køb billet

Rugsted & Kreutzfeldt

KONCERTEN AFHOLDES I ARENA ASSENS

lør 10 okt 2020 kl. 20:00

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere dette unikke og musikalske makkerpar på Tobaksgaarden. Rugsted & Kreutzfeldt er sammen med et toptunet og fantastisk velspillende orkester klar til at fejre deres 40-års jubilæum i Assens.

40-års jubilæumsturneen er fortsat i gang for det unikke og musikalske makkerpar Rugsted & Kreutzfeldt, der i 2019 kunne fejre 40-året for deres første album, Rugsted & Kreutzfeldt

Efter en succesfuld landsdækkende jubilæumsturné og efter en fantastisk modtagelse af bandet overalt, har Rugsted & Kreutzfeldt valgt at forlænge deres turné. Og det trofaste publikum kan glæde sig til et yderst veloplagt og velspillende orkester, der til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre. Derudover kan publikum glæde sig til et flot bonussæt, hvor der bliver spillet kendte hits som er skrevet til andre kunstnere, men aldrig selv er blevet indspillet af orkestret.

Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt mødte hinanden for første gang i pladestudiet Sweet Silence Studio, hvor Rugsted var kaldt ind som studiemusiker for en skæring på Anders Koppels Aftenlandet. Kreutzfeldt agerede som tekniker og producer på indspilningerne. Rugsted havde en idé om at spille fuzz bas, – en idé som var temmelig aparte og derfor fascinerede Kreutzfeldt. Pauserne imellem indspilningerne brugte herrerne på at snakke om deres egen musik og derefter gik der ikke lang tid, inden de gik i studiet og prøvede deres fælles sange af.

*****

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.