Café Biograf Spillested

KR. 290 / 250 + GEBYR

Køb billet

Rugsted & Kreutzfeldt

40 års jubilæumsshow

lør 10 okt 2020 kl. 21:00

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere dette unikke og musikalske makkerpar på Tobaksgaarden. Med sig har de et top tunet og fantastisk velspillende orkester. Der er således lagt op til en festaften – og vi er sikre på, at der bliver rift om billetterne.

40-års jubilæumsturneen fortsætter i 2020. Sidste år var det nemlig 40 år siden duoen udgav 1’eren. Efter en mindre pause i 2018 blev der i 2019 åbnet op til fordel for en eksklusiv bandtur i til en række udvalgte favoritkoncertsteder. Anledningen var 40-års jubilæet, for deres første album udgivelse ”Rugsted & Kreutzfeldt”.

I forbindelse med den succesfulde landsdækkende jubilæumsturné – og med en fantastisk modtagelse af bandet overalt – har Rugsted & Kreutzfeldt” valgt at forlænge turnéen, som omfatter en koncert i Assens.

Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo, bakket op af et fantastisk og velspillende orkester. Til alles begejstring leverer bandet et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted & Kreutzfeldt-sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted & Kreutzfeldt spiller live, består repertoiret af bagkataloget, nogle af de nye sange fra “Sange vi skrev til andre” samt små anekdoter ‘behind-the-songs’. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på.

Rugsted og Kreutzfeldts mange kendte hits, som de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet, bliver leveret i et flot bonussæt, der lægges oveni puljen med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert.