Café Biograf Spillested

KR. 200/ 150 + GEBYR

Køb billet

Rosalia De Souza / Jonas Johansen Brazilian Project

Fra Brasilien til Assens

lør 26 sep 2020 kl. 20:00

Det var en kæmpe succes tilbage i marts 2017, da Jonas Johansen var kapelmester for den skønne brasilianske sangerinde Rosalia De Souza ved et tre dages arrangement på jazzklubben Montmartre i København. Nu genoptager de samarbejdet og spiller, som det eneste sted på Fyn, koncert på Tobaksgaarden.

Jonas Johansen har sammensat et super stærkt hold af fantastiske musikere fra henholdsvis Brasilien, Sverige, Canada og Danmark. Mats Andersson er en mester på guitar og lære på Malmø Musikakademi. Steen Rasmussen, på klaver, er en gudsbenådet musiker, der i mange år har spillet brasiliansk musik i sådan en grad, at indbyggerne i Rio og omegn spidser ører.

Trommeslageren Jonas Johansen er en rytmetroldmand i verdensklasse, der har en helt særlig forkærlighed til det brasilianske. På bas har vi Graig Earle, en super musiker, der har spillet på den danske scene i mange år. Sammen med Rosalia De Souza, der synger smukt og sensuelt på portugisisk, er bandet nu klar til at præsentere et repertoire bestående af en blanding af originale kompositioner og brasilianske standarts.

Alt sammen med et udgangspunkt i lige præcis den type brasiliansk musik man spiller, dér hvor Rosalia kommer fra, nemlig Rio De Janeiro i Brasilien.

Glæd dig til en fantastisk aften med skøn vokal og dejlige brasilianske rytmer, når Rosalia De Souza / Jonas Johansen Brazilian Project spiller på Tobaksgaarden.