Café Biograf Spillested

KR. 150 / 110 + GEBYR

Køb billet

RioJAZZ4

Brasiljazz når det er bedst!

tors 13 sep 2018 kl. 20:00

RioJAZZ4 byder på musikalske eksotiske drinks til indtagelse på denne danske sensommerdag, i selskab med:

Caio Marcio Dos Santos – Akustisk Guitar
Christina von Bülow – Saxofon/Fløjte
Morten Ankarfeldt – Kontrabas
Cassius Theperson – Trommer/Percussion

RioJAZZ4 har skabt en unik lyd i mødet mellem den kølige nordiske jazz og det varme og temperamentsfulde Rio de Janeiro. Med udgivelsen af det 3. album intensiveres oplevelsen af to verdener, der smelter sammen til en.

Den danske etablerede bassist Morten Ankarfeldt og den brasilianske guitarkomet Caio Marcio Dos Santos skabte med udgivelsen ’Rio em vermelho e Azul’ (Calibrated rec 2013) et personligt udtryk, hvor sambaen og choro’en fra Rio de Janeiro indgår i et symbiotisk møde med jazzen fra København.

Denne sammenspillede kvartet, der fuldendes af den danske, lyriske saxofonist Christina von Bülow (elev hos legenden Stan Getz) og den sprudlende trommeslager fra Rio de Janeiro, Cassius Theperson har de seneste år opnået en nærmest magisk forbindelse gennem en lang række koncerter, hvor kvartetten RioJAZZ4 har udfordret hinandens musikalitet i såvel Danmark som Brasilien.

Forvent en smuk og energisk koncert, hvor de fire musikere spiller direkte til hjertet og med en energi der kan være svær at sidde stille til. Med musikalsk overskud og et legende sammenspil præsenterer de her egne kompositioner, samt stærke numre fra den sanselige brasilianske sangbog.

Brasiljazz når det er bedst.