Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

RED WARSZAWA

Jordemodersimulator

lør 11 dec 2021 kl. 20:00

Red Warszawa behøver næppe en længere præsentation. Navnet afslører rigeligt og ellers gør deres definition af dem selv som polsk punk med fængende og humoristiske tekster. Bandets tekster er politisk ukorrekte og handler ofte om alkoholikere og homoseksuelle.

Nu har Lækre Jens Mondrup, Heavy Henning Nymand, Morbus Crohn og MyTightAss Matthias Pedersen kastet sig over et nyt område, nemlig computerspil, og til koncerten på Tobaksgaarden er de klar til at lede publikum gennem en stang-stiv jordemoders arbejdsdag på Hvidovre sygehus´ fødestuer. Udstyret med en epiduralblokade, lattergas og en gren-saks er jordemoderen klar til at tage imod nye liv. 

Det er ikke kun Jordemodersimulator, du kan nyde godt af i den kommende kolde tid. RW-gaming, som bandet kalder deres nye påfund, er nemlig også udkommet med Lade – et spil der handler om at beholde en cd så lang tid i afspilleren, som man kan holde ud at lytte til dens musik. Spillet er vundet, når albummet er lyttet helt igennem, men undervejs bliver spilleren udfordret med både tinnitus og dårlig mave. Kort sagt, kun den stærkeste overlever.