Café Biograf Spillested

KR. 220 / 180 + GEBYR

Køb billet

RASMUS HAGEN (S)

En uimodståelige stemme med over 90 mio. streams på Spotify

lør 26 feb 2022 kl. 20:00

I år udgav sanger, sangskriver og producer Rasmus Hagen fra Stockholm sit debutalbum “Love & Hurt”, hvor singlen “If You´re Hurting” med de fængslende melodier og den tilbagelænede lydproduktion er røget i heftig rotation på et hav af radiostationer.

Han er inspireret af internationale sangsnedkere som John Mayer, Jack Johnson, Jason Mraz og Lauv, når han hjemme fra studiet i Stockholm komponerer sine akustisk-funderet popsange, der emmer af soulede undertoner. Rasmus Hagen debuterede 2017 med ep’en Fraction, som han skrev i samarbejde med australske ALIUS.

Rasmus Hagen har med sin uimodståelige stemme og fabelagtige sangskrivning ramt lytteren lige i hjertekulen. Med over 110 millioner streams har den talentfulde sangskriver sparket døren ind til de store internationale scener og den 26. februar skruer han helt op for de sensible toner i Tobaksgaarden.

Rasmus kan præsentere tal, som kun få danske artister kan drømme om: Vi snakker her om en artist med over 90 mio. streams på spotify, hvor Danmark er 3. største område. Mere end 60 millioner streams alene i 2020 på Spotify vidner om den virale effekt af hans uimodståelige stemme.