Café Biograf Spillested

KR. 250 / 200 + GEBYR

Køb billet

PELLEGRINI & BINZER FEAT. JOSEFINE OPSAHL

Rock møder klassisk sang i eksperimenterende - ny trio uden forbillede på dansk jord.

fre 9 okt 2020 kl. 20:00

Jacob Binzer fra D.A.D, operasangeren Andrea Pellegrini og cellisten Josefine Opsahl har sammensat en helt ny form for trio. Sammen er de klar til at genfortolke sange fra barokken og frem til i dag.

Binzer, Pellegrini og Opsahl har ét mål, når de sammen går på scenen for at udfordre kombinationen af rock og klassisk sang: De ønsker at fortolke de sange og musikstykker, hvor tiden ikke høres, hvor både barokkens og romantikkens tonesprog griber ind nutiden og hvor rockmusikken rækker armen tilbage mod datidens mestre.

Binzer og Pellegrini debuterede tilbage i 2017 i Odense Koncerthus og gæstede kort tid herefter Holmboe Festivalen sammen med cellist Josefine Opsahl fra we like we like. I Maj 2017 indviede de, sammen med Odense Symfoniorkester, Odenses koncerthus Odeon, ved et storstilet gallashow hvor selveste Hendes Majestæt Dronningen var med.

Hvad sker der egentlig når man kombinerer arier fra Vivaldi og Tjajkovskij med nutidige klassikere fra den rytmiske musiks øverste hylde, som Leonard Cohen og Radiohead?

Fyn Live har video-interviewet den danske Mezzo-soprano Andrea Pelligrini forud for koncerten med mesterguitaristen Jacob Binzer (D.A.D) på Tobaksgaarden. Se interviewet herunder.

 

*****

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.