Café Biograf Spillested
NY DATO!

KR. 150 / 100 + GEBYR

Køb billet

PARTIET (S)

Det eksplosive reggae-orkester vender igen tilbage til Danmark

lør 30 apr 2022 kl. 21:00

Det suveræne live-band, Partiet, er foruden at være Sveriges største reggaeorkester også en fremadstormende succes i hele Nordeuropa! Opskriften på Partiets succes er på samme tid enkel som genial; energiske og uforudsigelige liveshows leveret med overlegen musikalitet!

Partiet er et af Sveriges hotteste navne på 1. maj, hvor de spiller kæmpestore koncerter år efter år – den samfundskritiske nerve og de politiske tekster passer perfekt til arbejdernes internationale kampdag, så det er et kæmpe-scoop, at de optræder på Tobaksgården denne aften! Den eneste gang Partiet ellers har optrådt udenfor Sverige d. 1 maj, var det i Fælledparken, København for tusindevis af mennesker!

Partiet har for længst besejret både publikum og anmelderne i Sverige. I 7 år har bandet ikke fået under 5/5 stjerner i en koncertanmeldelse, og de indtager årligt hovedscenen på nogle af broderlandets største festivaler. Den karismatiske forsanger og partileder Fredrik Boltes kan instinktivt fange publikums udelte interesse, og folk ved ikke hvad der rammer dem før de rives med i en uforglemmelig reggaefest, hvor alt kan ske!

Med et hold af nogle af Sveriges dygtigste, unge professionelle musikere, drager Fredrik Boltes og Partiet på turné i hele Norden og Tyskland i 2020, hvor også Partiets 3. album forventes at udkomme.