Café Biograf Spillested

KR. 250 / 200 (Årskort)

Køb billet

Nikolaj & Piloterne

30 ÅRS JUBILÆUM OG GREATEST HITS

fre 12 apr 2019 kl. 21:00

Nikolaj og Piloterne har været en vedvarende leverandør af dansk-sproget pop- og rockhits siden 1980’erne, hvilket fejres med en Greatest Hits 30-års jubilæumskoncert på Tobaksgaarden.

Nikolaj Christensen karriere startede i diverse københavnske bands i midt-80’erne, blandt andet som frontfigur i bandet Shoeshine, men det egentlig gennembrud kom i forbindelse med solo-albummet Piloter i 1989, der kastede hittet Ridder Af Kærligheden af sig.

Op gennem 90’erne udgav Nikolaj yderligere pladerne Jimmy & Vicky (1991) og Homeparty (1999); efter årtusindeskiftet udviklede Nicholajs musik og sangskrivning sig i retning af et mere modent rock-udtryk, hvilket høres tydeligt på de efterfølgende udgivelser: Solar Plexus (2001), Lige På Kornet (2002), Mand (2009) og senest i 2010 på albummet Valby Town. Og det er netop fra dette ekstensive katalog af pop, rock og country-rock, at Nikolaj henter alle de hits, som bliver omdrejningspunktet for 30 års jubilæumskoncerten.

Det er ligeledes det trofaste band Piloterne, der har været den faste samarbejdspartner siden starten af 90’erne, der leverer den musikalske baggrund til Nikolajs karakteristiske hæse vokal, hverdags-poetiske tekster og historiefortælling.

Nikolaj og Piloternes 30 års jubilæumskoncerter bliver en festlig begivenhed, hvor der er plads til at synge med på de kendte hits, få motioneret hofterne og få et sammendrag af hele Nikolaj og Piloternes ørehængenden karrierer på en enkelt aften. Koncerten på Tobaksgaarden er ligeledes den eneste koncert på Fyn, som bliver spillet i forbindelse med jubilæums-touren, så det anbefales at købe billetter* i god tid.

*Der gives 50% rabat til unge under 25 år ved køb i forsalg.