Café Biograf Spillested

KR. 140 / 100 + GEBYR

Køb billet

Niklas Schneidermann

Den flamboyante guitarist i Magtens Korridorer i nyt soloprojekt

tors 14 sep 2017 kl. 20:00

”Nogen skal jo holde de gamle dyder i hævd”, siger Niklas Schneidermann – og skynder sig at understrege, at der ikke er tale om musikmuseum. At han ikke har noget ønske om at være retro eller tilbageskuende.

Men gamle dyder som fokus på den gode melodi og den sprøde varme rocklyd. Harmonierne, der er skæve på den helt rigtige måde.

Magien i fejlen, der får lov til at bestå, fordi den var forkert på den helt rigtige måde. Det er de gamle dyder, han taler om og insisterer på. Sådan vil han have det!

Når man kender Niklas som flamboyant guitarist i Magtens Korridorer, kan man godt overraskes over stilen, lyden og tilgangen på solodebuten ’RUNAWAY’, der udkom i maj 2016. Men noget af
det, han har taget med sig fra MK, er tilgangen til at spille live.
Hans umiddelbare begejstring for at stå lige der og få lov til at gøre lige det, han allerhelst vil, skinner altid gnistrende klart igennem.

Lige så meget når han på de små klubscener – efter en dyb indånding – omfavnende og indlevende præsenterer sine egne, personlige pop/rock-perler, som når han med Magtens Korridorer står foran 50.000 fadølslykkelige mennesker på Orange Scene eller Grøn Koncert.

Og der er ingen tvivl om, at alle er inviteret med til festen. Både bogstaveligt og billedligt talt.

Med sig live har han en nænsomt håndplukket flok, der gør det præcis, som det skal gøres – uden at det bliver ”for musikeragtigt”, som han ynder at sige. Håndspillet, håndgribeligt og lige præcis så forkert, at det føles helt rigtigt!

De 15 koncerter det blev til i 2016 har overbevist Niklas om, at han ikke må lade være med at blive ved. Han kan ikke lade være med at blive ved.

Derfor er Niklas og bandet i den grad klar til at give den gas i Assens!