Café Biograf Spillested

KR. 225 / 175 + GEBYR

Køb billet

Niels Lan Doky Trio

En koncert fuld af skønhed

tors 17 sep 2020 kl. 20:00

Den verdenskendte jazzpianist Niels Lan Doky har ikke været på en landsdækkende Danmarksturné i over 10 år. Det bliver derfor helt specielt, når han, ovenikøbet som det eneste sted på Fyn, spiller på Tobaksgaarden.

Niels Lan Doky har tilhørt verdenseliten i en lang årrække og startede sin professionelle karriere i en alder af kun 13 år. Han har udgivet over 40 albums i eget navn, spillet med de fleste af jazzens største koryfæer, optrådt for verdenseliten Pave Johannes Paull II, Roger Moore, m.fl. samt vundet utallige priser, anerkendelse, guldplader m.v. i både Europa, USA, Canada og Asien.

Med sig har Niels Lan Doky to af de allerstørste jazztalenter i Danmark, nemlig Tobias Dall på kontrabas og Niclas Bardeleben på trommer. Trioen blev dannet tilbage i 2011 og har siden da høstet stor international anerkendelse, ikke mindst i lande som Japan, Sydkorea, Spanien og U.K. I 2014 udkom deres album Scandinavian Standards sågar hos Warner Music i USA.

I 2019 nåede trioens karriere nye højder med b.la. den internationale release af albummet Improvisation On Life, som siden 2017 kun har været tilgængeligt i Asien, men som nu er udkommet i resten af verden. Samtidig høstede de til deres koncert på jazzfestivalen i San Javier i Spanien stående ovationer samt anmelderoser, der nærmest ingen ende ville tage. Den spanske presse skrev b.la. De spillede fra hjertet, og fik publikum til at løfte sig nogle centimeter over jorden. Musik der trænger dybt ind i sjælen. En koncert fuld af skønhed.