Café Biograf Spillested
Dinner & Koncert - Unge under 25 halv pris

KR. 160 / 120 + GEBYR

Køb billet

Niclas Knudsen & Alt er Ego

lør 11 maj 2019 kl. 21:00

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, John Tchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones.

Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 12 år. Niclas seneste CD projekt ”Niclas Knudsen – Guitar Inferno” modtog i december 2016 en DMA for ”Årets bedste World Track” med nummeret ”Niafunke” og han har fået disse ord med fra anmelderne:

Når Niclas Knudsen placerer sig bag sin guitar, er det sjældent, der ikke opstår magi. – Bjarke Nielsen, Kultunaut

Niclas Knudsens guitarspil er på en gang iørefaldende, flabet og grænsesøgende. – Henrik Palle, Politiken

Alle de traditioner og tråde har han – tilsyneladende helt ubesværet – formået at samle på Guitar Inferno. Og dermed har han skabt et forrygende, medrivende og perspektiverende album – Ivan Rod, Gaffa

”Alt er ego” er det nyeste projekt fra Knudsens hånd. Historier, som har hobet sig op i tidens løb, får nu luft under vingerne og en håndfuld nye sange ser dagens lys. Rastløse rytmer fra amerikansk folklore blandes med vemodige nordiske toner og fortæller historier om tiden der svinder og lader en tilbage med støvede minder. Forløsende afrobeat og intense indiske ragaer blandes, når skyggerne bliver lange og bladende på vejen mange og op af den store gryde lyder en ubestemmelig og medrivende musik.

Med sig har han nogle yderst kompetente herrer:

Niclas Knudsen: Guitar og Vokal (Ibrahim Electric)
Dan Hemmer: Keyboards (Steve Gadd)
Jakob Falgren: Bas (Trendemøller)
Mads Andersen: Trommer (Marie Key)