Café Biograf Spillested

KR. 100 / 75 + GEBYR

Køb billet

New Organ Trio meets Steen Hansen

Sommerjazz i Cafe Tobaksgaarden

ons 21 aug 2019 kl. 20:00

Tre onsdage i august kan man høre Tobaksgaardens husorkester NEW ORGAN TRIO. Det bliver endnu engang Café Tobaksgaarden der danner ramme omkring denne lille Sommerjazzfestival.
 

Den 21. august kommer en af DK´s allerbedste basunister og spiller med trioen. Steen Hansen har gennem 32 år været basunist i DR bigbandet, Tivolis Bigband og spillet med en lang række af de allerbedste bigbands i Europa og New York. Derudover har han haft sine egne grupper og været dirigent i talrige sammenhænge bl.a. i DR Bigbandet. Steen har samarbejdet med Henrik Sørensen i jazzgruppen “Lighthouse” og i Tivoli gennem mange år, så der bliver ”reunion” stemning på scenen i Cafe Tobaksgaarden. 

OM NEW ORGAN TRIO:

I begyndelsen af 2016 dannede Henrik Sørensen (harmmond), Anders Senderovitz (trommer) og Casper Tovgaard Christensen (guitar) NEW ORGAN TRIO.

Trioen er en klassisk orgeltrio med Hammond-orglet som omdrejningspunkt. I 1956 samlede Jimmy Smith verdens første orgeltrio og dermed var den elektriske jazz en realitet.

I de 60 år der er gået siden siden 1956 har orgeltrio-konstellationen været udgangspunkt for adskillige saxofonisters valg af akkompagnement. Her kan nævnes Lou Donaldson, Sonny Stitt, Stanley Turrentine, Stan Getz, Michael Brecker o.m.a.

I 2018 udkom trioen første anmelderroste CD som netop er indspillet i Cafe Tobaksgaarden. Alle tre musikere har iøvrigt været kåret som “Årets Fynske Jazzmusiker”.

 

BILLETTER
Forsalg: KR. 100 / 75 + GEBYR
Dørsalg: KR. 125 / 100 + GEBYR