Café Biograf Spillested

GRATIS ADGANG

-

Musikcafe Assens

- et nyt initiativ for spilleglade amatørmusikere i Assens Kommune

søn 28 apr 2019 kl. 16:00

Hvis du har en ensom amatørmusiker gemt i maven, som bare venter på at finde ligesindede legekammerater, så kan Musikcafe Assens hjælpe med det gode selskab og musikalske bonkammerater. Musikcafe Assens afholdes i Tobaksgaardens cafe søndag den. 28 april kl. 16.00, og der er gratis entré – uanset om det er som deltagende musiker eller som publikum.

Musikcafé Assens er et nyt projekt, der er opstået på foranledning af gøgleren, entertaineren og musikeren Kristian Friis i samarbejde med Tobaksgaarden i Assens. Formålet med initiativet er at give amatørmusikere i Assens muligheden for at opnå praktisk erfaring med samspil i tilgivende og inspirerende rammer. Hvis scenen og rampelyset ikke trækker, så er man velkommen både som publikum, og som eventuel deltager i arrangementets fællessang.

Det er hensigten, at de individuelle Musikcafe-arrangementerne hver vil have et musikalsk tema, og til åbnings-arrangementet er temaet for musikken Country. Musikcafé Assens er tænkt som en blanding af sammenspil, jam og fællessang, hvilket betyder, at programmet vil byde på lidt af det hele:  

PROGRAM:

16:00            Open Jam Assens Havn spiller
16:30            Koncert med Country-bandet Handsomes
17:15            Fællessang og åben scene

Dagen åbnes med en serie af små koncerter, hvor Open Jam Assens havn og Handsomes spiller. Under anden del af dagens program, der starter kl 17.15, vil det være muligt for publikum at udvælge sange fra sangbogen til fællessang, samt at benytte sig af den åbne scene, hvis nogen skulle have mod på enten at fremføre eller spille med på et stykke musik.

Alt kan ske – og alle kan være med!