Café Biograf Spillested

GRATIS ADGANG

-

Musikcafe Assens

- et nyt initiativ for spilleglade amatørmusikere i Assens Kommune

søn 30 jun 2019 kl. 16:00

Hvis du har en ensom amatørmusiker gemt i maven, som bare venter på at finde ligesindede legekammerater, så kan Musikcafe Assens hjælpe med det gode selskab og musikalske bonkammerater. Musikcafe Assens afholdes i Tobaksgaardens cafe søndag 30. juni kl. 16, og der er gratis entré – uanset om det er som deltagende musiker eller som publikum.

Musikcafé Assens er et nyt projekt, der er opstået på foranledning af gøgleren, entertaineren og musikeren Kristian Friis i samarbejde med Tobaksgaarden i Assens. Vi startede søndag d. 28 april i år.

Dette initiativ vil udvide mulighederne for amatørmusikere i Assens, som kan opnå erfaring med samspil. Har man ikke mod på at stå på scenen, kan man bare komme og lytte med og synge med på fællessang.

Musikcaféen åbnes med følgende program, hvor temaet er SOMMER

16:00         Musikere fra Open Jam Assens Havn spiller
16:15         Mulighed for åben scene
16:30         Koncert med ”Under Cover”
17:00         Fællessang og åben scene
18:00         Tak for i dag

Konceptet er tænkt som en blanding af sammenspil, jam og fællessang.

Som åbning af dagen vil det være ”de allerede samspillede” der lægger ud, og i anden halvdel af programmet vil det være muligt for publikum at udvælge sange fra sangbogen. Måske er der blandt publikum en sanger eller instrumentalist, som ønsker at fremføre en sang – måske fremføres den af de tilstedeværende. Alt kan ske – og alle kan alle være med!

Ideen udspringer af en gruppe af musikinteresserede mennesker, der jævnligt mødes og spiller sammen. Musikcafé Assens er således en videreudvikling af dette koncept, og arrangementet er åbent for alle, der har musik som interesse og kan håndtere et instrument eller synge. Man er velkommen både som tilhører, eller hvis man mangler nogen at spille sammen med. Hovedsagen er at man kan lide at spille, at man gerne vil dele ud af sin viden og ikke mindst lære sammenspillets mange facetter.