Café Biograf Spillested

KR. 300 / 250 + GEBYR

Køb billet

Moonjam

en dans og syng-med-oplevelse

lør 26 okt 2019 kl. 21:00

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne…

Men har man været til en Moonjam-koncert, så ved man, at det der opstår live, lige i dette uendelige øjeblik hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise – og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage publikum på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i deres inderste følelsesregister.

Nostalgi, melankoli, glæde, lykke – det bliver en dans og syng-med-oplevelse.

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, ikke mindst i løbet af de sidste 5-6 år – med mere end 60 koncerter om året – hvor de har banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere end dengang, hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

Moonjam spiller i to konstellationer: Som den elektriske trio med Bobby Ricketts på sax, eller den mere Rock’n’Roll-prægede sekstet, hvor især guitaristen Mikkel Nordsø farver lydbilledet. (Mikkel og Morten har også et ret godt greb om den musikstil de grundlagde med hedengangne Sneakers…)!

Der er i princippet lige så meget knald på trioen som på sekstetten; fest og fantastiske farver og egentlig er det scenestørrelsen der afgør, om det er den ene eller den anden version man skal satse på.

 

LINE-UP
Mikkel Nordsø, guitar
Henriette Krogh, drums
Maibrit Olesen, vox
Bobby Ricketts, sax
Rasmus Kærså, bas/vox
Morten Kærså, vox/keys.