Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

MIKE ANDERSEN

Nerve, nærvær og liv

fre 1 mar 2019 kl. 21:00

En koncert med Mike Andersen er nerve, nærvær og liv. Tusindvis af koncerter er spillet for en stadig voksende fanskare.

Sommeren 2018 udsendte Mike en spritny single med titlen ’There She Was’. Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde. Det er således det syvende album fra hans hånd!

Albummet præsenterede en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, en mere rå og udfarende vokal og fængende melodier, som giver Mike sin egen plads i et ellers traditionsbundet felt. Mike har løsnet grebet lidt og lukket både andre sangskrivere og en producer ind i sit univers. Sangene er for nogles vedkommende blevet til i Nashville. Mike har bl.a. skrevet duetten ’This Time’ sammen med Heather Bond, som er internationalt anerkendt sangskriver – og så er det lykkes at få selveste Joss Stone med på duetten!

Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt. På samme måde er det med seneste album og den seneste single. Der er ikke stilstand men derimod konstant udvikling.

LINE UP
Mike Andersen, voc, gui
Johs. Nørrelykke, gui, voc
Kristian Kold, bas, voc
Kristian Fogh, keys, voc
Jens Kr. Dam, trommer, voc