Café Biograf Spillested

KR. 300 / 250 + GEBYR

Køb billet

Michael Carøes GasOrleans

Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-versioner

fre 13 nov 2020 kl. 20:00

SIKKEN EN FEST – OG SIKKE EN STEMNING!

I november 2019 gæstede dette forrygende orkester Tobaksgaarden – og derfor gør vi det gerne igen! Der var det hele – Gasolin tilsat totalt svedigt, funky, jazz, funeral, blues, soul, Orleans, Mardi Gras, zydeco, cajun – you name it…

Altsammen leveret af en top tunet Michael Carøe og et orkester bestående af 9 super fede musikere! The Big Easy midt i Assens!

Så derfor: Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans nimands-orkester.

New Orleans er en heksekedel af smittende livsglæde, lækker mad og swingende musik med masser af blæs og fest, og Gasolin behøver vel ikke nærmere præsentation.

Michael Carøe har siden 2011 været fast gæst til Mardi Gras i New Orleans, hvor al moderne musik er, om ikke født, så i hvert fald undfanget, og han tager nu stemningen og musikken med hjem og kaster lidt hjemligt musikkrydderi i gryden.

Du har som en af de første i Danmark mulighed for at opleve ”Nanna”, ”Blafferen”, ”Spillemanden”, ”Alla-Tin-Gala” og alle de andre drøner ”Derudaf” – New Orleans-style.

Media