Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

Marco Mendoza (US)

Europa Tour 2020

lør 23 maj 2020 kl. 20:00

Den anmelderroste bassist fra The Dead Daisies, Thin Lizzy og Whitesnake, behøver vel egentlig ingen nærmere introduktion.

Marco’s musikalske baggrund er stærkt præget af hans mexicanske baggrund. Hans bedstemor fra Tijuana, Mexico introducerede ham for klaveret da han var ganske ung og som han mestrede inden han kastede sig over guitaren.

I hans unge år spillede han med flere lokale bands i Los Angeles, det var dog ikke før 1989 at han fik sit første store gennembrud, da den tidligere Black Sabbath trommeslager Bill Ward rekrutterede ham til hans solo band. Dette viste sig at være springbrættet til at spille med nogle af verdens største rock bands og musikere, såsom John Sykes Blue Murder, Thin Lizzy, Ted Nugent og Whitesnake, for blot at nævne nogle få.

Med sine virtuose og meget efterspurgte færdigheder som bassist og sanger, har han desuden optrådt som gæste- og sessionmusiker med blandt andet Tommy Shaw (Styx), David Coverdale (Whitesnake), Dolores O’Riordan (Cranberries) og Neal Schon (Journey).

For tiden er han en fast del af det amerikanske superband The Dead Daisies, når han ellers ikke har travlt med sin solokarriere.

Marco Mendoza udgav for nyligt det anmelderroste album ”Viva La Rock” der i øvrigt er produceret af danske Søren Andersen (Electric Guitars, Glenn Hughes) og sammen med et hold af særdeles kompetente musikere, drager han i den forbindelse på en større Europa tour, der undervejs også bringer ham til Danmark i Maj 2020.

 

SUPPORT
Så er en aftale endelig på plads – og vi kan nu offentliggøre at det bliver det danske rockband BLENDED BREW der vil fungere som support for MARCO MENDOZA.

BLENDED BREW har siden 2009 knoklet hårdt på at få rock drømmen realiseret. Bandets kærlighed til 70’er rock, har indtil videre ført til support jobs for legender som AC/DC, SLADE, BRETT MICHAELS, MANFRED MANN, HOLLYWOOD VAMPIRES med Johnny Depp, Alice Cooper og Joe Perry i front samt turnéret med ALIEN ANT FARM.

Bandet har adskillige koncerter bag sig, fra ufremkommelige steder som Kina og Makedonien, og flere månedlange turnéer i det forjættede rockland USA. Blended Brew er lige nu aktuel med singlen ”Shove It Down” taget fra deres kommende album af samme navn, der udsendes 1.maj 2020. Bandet er nu fuldstændig klar på at indtage de danske spillesteder.