Café Biograf Spillested

KR. 200 / 160 + GEBYR

Køb billet

Malte Ebert

fre 16 jul 2021 kl. 20:00

Kom med i Malte Ebert’s dagligstue. Til en solo koncert med Malte vil du opleve sangeren i sin egen lænestol bevæbnet med sin akustiske guitar og med besøg fra sin tro væbner; guitaristen Daniel Scheffman. Hør sange som “Loyal”, “Rather Be”, “Gravity” og den nye single “Tired”.

Malte Ebert er udover sin musik kendt for sin fortid som Gulddreng og senest optræden til Zulu Comedy Galla med Sofie Linde (se video herunder).

Sensommeren 2018 var tidspunktet, hvor Malte Ebert udgav de første to singler i eget navn!

En nervepirrende periode – helt uden grund, da modtagelsen af henholdsvis ”Rather Be” og ”All The Time” har været fantastiske både i ind -og udland. ”Rather Be” fik intet mindre end 15 placeringer rundt i verden på New Music Friday, inklusiv USA og allerede i slutningen af 2018 gik singlen guld.

Efter den flotte modtagelse og et par TV-optrædener, heriblandt Guldtubens store show i Royal Arena, tog Malte igen lidt tid i studiet med fornyet energi og ét af resultaterne var tredje singleudspil, ”Loyal”. Vi bliver i poppens univers, men denne gang er indpakningen en mere nedtonet og simpel produktion, med Maltes stærke vokal i fokus.

Om sangen forklarer Malte selv;
“Loyal handler om kærlighed og loyalitet, og om følelsen af at blive taget for givet. Sangen betyder rigtig meget for mig, og derfor er det vokalen og lyrikken der er i fokus. Der er kælet for detaljen og f.eks. har vi indspillet gospelkor i England. Jeg er vildt stolt af resultatet.”