Café Biograf Spillested

KR. 150 / 110 + GEBYR

Køb billet

Mads Mathias Quartet

Danmarks førende mandlige jazz vokalist, på kanten af ​​et internationalt gennembrud.

tors 1 feb 2018 kl. 20:00

Glæd dig til en aften med originale sange og melodier – dels komponeret og arrangeret af Mads Mathias – og dels fra den amerikanske sangbog.

Bandet består af nogle af de mest talentfulde unge musikere i Danmark, som har turneret i jazzklubber og festivaler i hele landet, Sverige og Norge.

Mads Mathias vokalist / sangskriver og multi-instrumentalist er allerede lidt af en stjerne, der har fanget mange hjerter med sin charmerende og karismatiske performance.

Inspireret af de store jazzmusikere fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr, og med en dyb respekt for crooner-traditionen, leverer Mathias en unik og ubesværet vokal og en evne til at skrive elegante melodier.

Hans første udgivelse som solist, ‘Free Falling’ er et enormt ambitiøst projekt med bidrag fra 25 håndplukkede musikere i en blanding af bigband, strygere og små grupper. Ti af sangene er originale af Mathias, der synger, spiller saxofon, trompet og klaver.

Mads Mathias voksede delvist op i sin hjemby Silkeborg, Danmark og dels i Tanzania, i et musikalsk hjem med 34 instrumenter, som han udforskede fra barndommen. Saxofonen blev hans hovedinstrument, men i en alder af 17 sårede han sin hånd i en bilulykke og tabte tre fingre. Bange for at hans spilledage var forbi, begyndte han at synge og skrive sange. Heldigvis rehabilitererede af ​​hans hånd og gjorde det muligt for ham at spille saxofonen igen.

Han blev optaget på Københavns Rytmiske konservatorie, hvor han modtog et eksamensbevis i 2007.

Udover at være frontperson i sit eget orkester og kvartet, opleves Mathias jævnligt sammen med Six City Stompers, Tivoli Big Band og det prestigefyldte Danish Radio Big Band. Endelig har han spillet over hele verden fra DR Koncerthuset og Roskilde Festival i Danmark til Den Forbudte By’s Koncertsal i Beijing.

 

Mads Mathias – vokal / saxofon

Peter Rosendal – klaver

Regin Fuhlendorf – guitar

Morten Ankarfeldt – bas