Café Biograf Spillested

KR. 400 + GEBYR

Køb billet

MADS LANGER

Sommerkoncert

fre 30 jul 2021 kl. 20:00

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år.

Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart.

Senest har Mads Langer netop udgivet singlen “Life in Stereo”.
Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere.

“Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”

Og publikum kan godt glæde sig: “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Mads Langer og fortsætter:

“For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.