Café Biograf Spillested

KR. 180 / 140 + GEBYR

Køb billet

LASSE HELNER – Mikael K (Klondyke) – Bechmann Sidenius

En aften i selskab med Mikael K (Klondyke) og Bechmann Sidenius.

lør 9 sep 2017 kl. 21:00

Alle der har mødt og arbejdet med Lasse Helner finder hurtigt ud af, at Lasse er et varmt menneske og en musiker med noget på hjertet.

Som sanger har han en evne til at fortælle og viderebringe følelser og historier, som trænger helt ind under huden på lytteren. Alle der har mødt og arbejdet med Lasse Helner finder hurtigt ud af, at Lasse er et varmt menneske og en musiker med noget på hjertet. Som sanger har han en evne til at fortælle og viderebringe følelser og historier, som trænger helt ind under huden på lytteren. 

Det er måske netop på grund af Lasses personlighed og musikerskab, at den canadiske superproducer Daniel Lanois (U2, Bob Dylan, Emmylou Harris, Neil Young, mfl.) har arbejdet med Lasse i sit studio i New Orleans. For han har ligesom alle andre der har arbejdet med Lasse hørt, at han er en fantastisk sanger og fortolker.  Lasse Helner har altid været nysgerrig og haft øjne og øre for nye kunstnere der har noget særligt på hjertet. Gennem hele sit musikalske liv har Lasse aldrig været bange for at lege med nye venner. Dette er sålesdes også baggrunder for, at han samlet et hold af nye musikalske venner og gæster, som skal være med til at markere hans 70 års fødselsdagskoncert. Det sker med et brag af en koncert lørdag den 9. september på Tobaksgaarden i Assens – og aftenen vil givet bære præg af mange gode historier fra et omfattende virke.

Mikael K
Til denne særlige aften har Lasse inviteret den nordjyske trubadur og sangskriver Mikael K som med sit band Klondyke har seks anmelderroste albums på bagen. På denne aften vil Mikael K spille sange fra det seneste album ”Sange fra Nord” som er en samling musikalske portrætter af levende personer der befolker den nordlige region af Danmark.  

Bechmann Sidenius
Vandkants blues og det sidste af støvet fra et øde sumpområde er nogle af de betegnelser og tanker der melder sig, når man skal beskrive Bechmann Sidenius.Konstellation er især præget af skiftende stemninger, der strækker sig fra et sfærisk drømmende univers til rå vandkants blues.

Summa summarum: Der et lagt op til en festlig og kærlig musikalsk aften, som vil bære præg af ægthed og højt til loftet – og det hele bundet sammen med både gode virkeligheds bundende historier og underfundige røverhistorier. 

 

 

FAKTA

Lasse Helner født den 14. februar 1947 i Aarup på Fyn. Han er kendt som folke- og rockmusiker, sanger, komponist, storyteller og meget andet. 
Lasse Helner var en af de bærende kræfter i The Baronets, en beatgruppe dannet i Aarup i slutningen af 1964, som opnåede en vis succes i Danmark op gennem 1960’erne. Gruppen er gennem flere omgange blevet gendannet – senest i forbindelse med arrangementet Rock Mod Rynker i 2000. Lasse er især kendt for samarbejdet med sin hustru, musikeren Mathilde Bondo.Lasse Helner 2 gange modtaget prisen Danish Music Awards.