Café Biograf Spillested

KR. 150 / 100 + gebyr

Køb billet

KOLONIEN (S)

Ungt, udtryksfyldt folkpop-band

tors 5 okt 2017 kl. 20:00

Kolonien er et ungt, udtryksfyldt folkpop-band fra Sverige, som med elementer fra reggae og firstemmig sang har skabt sit helt eget lydbillede.

Siden den første Danmarksturné i begyndelsen af 2015 har Kolonien haft stor koncertaktivitet overalt i landet. Kolonien har fået fat i et eller andet, som den danske musikbranche indtil nu har overset.

I Sverige har Kolonien vundet priser og høstet stor anerkendelse for sin originalitet og den fornyelse, bandet står for indenfor den stolte folk-tradition. De har spillet i hundredevis af koncerter i Sverige, hvor de helt fortjent har skabt sig et stort og loyalt publikum

Koloniens musik er drømmende og udtryksfuld nordisk folk, som låner indtryk fra både pop og reggae. Sammen med de smukke firstemmige vokalharmonier, der er Koloniens varemærke, kreerer kvartetten en meget ren, smuk og organisk lyd, som er helt deres egen. I Koloniens tekstunivers behandles tidens store spørgsmål med engagement og nærvær og ord, sang og musik går op i en højere enhed, som gør Kolonien unik.

Kolonien skaber en særlig magi til deres koncerter, og deres kærlighed til musikken og positive livssyn er i den grad smittende. Kolonien er en stærk og medrivende liveoplevelse, som går rent hjem hver gang!

Kolonien består brødrene Arvid Rask (guitar, sang) og Erik Rask (basguitar, sang), deres kusine Anna Möller (violin, sang) og den fælles ven Mischa Grind (trommer, sang). Sammen har de udgivet to fuldlængde albums “Clockwise” (Nataraj Records, 2012) og “Drömmarnas Land” (Nataraj Records, 2015).