Café Biograf Spillested

KR. 250 / 200 + GEBYR

Køb billet

KNÆGT

Sommerkoncert

ons 18 aug 2021 kl. 20:00

Knægt er den fantasifulde sangskriver og trompetist Malte Nordtorps eskapistiske alter ego. Ledsaget af et eventyrligt hverdagsindieband og sit danske sprog sår han tvivl om hvorvidt det er mest konstruktivt at face, grine af eller løbe fra sine problemer – altid med skarpt øje for knivsæggen mellem ironi og alvor.

Debut-singlen ”Byens Mindste Mand” udkom som online computerspil og skabte en del opmærksomhed fra nationale medier. Sidenhen er det blevet til én single mere inden debut- EP ”Tragisk Komedie” udkommer i foråret 2021.

”Knægt balancerede elegant mellem det alvorlige og det muntre og efterlod publikum i en nysgerrig og velstemt atmosfære. Særligt de skarpe trompetsoloer udført af forsanger Malte Nordtorp selv skabte et uventet og forfriskende udtryk, der kun blev bakket op af et i øvrigt velspillende indie-band” (Mette Lund – Ideal Bar)

LINE UP
Live består Knægt – foruden Malte selv – af guitarist Mads Nørgaard, bassist Anton Langebæk, og trommerslager Mikkel Aksglæde. ”Tragisk Komedie” er desuden skabt i tæt kreativt samarbejde med producer Simon Wetterstrøm (Kogekunst, Hjalte Ross m.fl.).