Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

Kauflin/Fonnesbæk/Williams

Justin Kauflin (piano) / Thomas Fonnesbæk (bass) / Billy Williams (drums)

fre 25 mar 2022 kl. 20:00

Kauflin/Fonnesbæk/Williams er en ny klavertrio i verdensklasse bestående af det unge, amerikanske klavervidunder, Justin Kauflin, den danske bassist i verdensklasse, Thomas Fonnesbæk, samt den amerikanske toptrommeslager, Billy Williams.

De 3 musikere mødtes første gang, da de blev sat sammen i forbindelse med en koncert på Jazzhus Montmartre i København. Justin Kauflin blev så begejstret over sammenspillet med Thomas Fonnesbæk, at han inviterede denne med på sine tourneer i Europa. Det er efterfølgende blevet til albummet ”Synesthesia” med duoen Thomas Fonnesbæk / Justin Kauflin samt en kommende udgivelse med trioen ”Kauflin/Fonnesbæk/Williams” og desuden flere tourneer i Europa og Asien.

Justin Kauflin er et af nyere tids største klavertalenter og har allerede skabt sig en stor fanskare verden over. Den verdenskendte trompetist, Clark Terry, ogMichael Jacksons legendariske producer, Quincy Jones, tog for flere år siden Kauflin under deres vinger og har en stor andel i dennes succes. Kauflin mistede synet som barn, og han har, ligesom Thomas Fonnesbæk, synæstesi (evnen til at opfatte musik som farver). Dette resulterer i et sammenspil på ekstremt højt niveau.

Thomas Fonnesbæk har gennem de seneste år spillet sig op blandt de bedste bassister i verden og tournerer og indspiller med bl.a. Enrico Pieranunzi, Lars Jansson, Sinne Eeg, Monty Alexander, Aaron Parks og mange andre. Han er ekvilibristisk påsit instrument og besidder desuden en fantastisk stærk rytmik og en usædvanlig melodisk og harmonisk sans. Fonnesbæk er desuden en anerkendt komponist.

Billy Williams er fra Virginia, USA. Han har arbejdet professionelt med en lang række af jazzens store navne, f.eks. Christian McBride, Larry Willis, Steve Wilson, Benny Golson, Ellis Marsalis m. fl.