Café Biograf Spillested

Kr. 180 / 140 + gebyr

Køb billet

KATHRINE WINDFELD BIG BAND

tors 7 sep 2017 kl. 20:00

“Danmark har fået en mere end sædvanlig talentfuld komponist, arrangør og bandleader med Kathrine Windfeld” (Henrik Palle, Politiken)

I løbet af de seneste år har Kathrine Windfeld Big Band slået sig fast som et af Danmarks hotteste nye jazznavne. Bandets første album “Aircraft” slog benene væk under anmeldere og publikum, og udløste en Danish Music Award 2016 i kategorien “Årets Nye Danske Jazznavn”. Pladen var ovenikøbet nomineret som “Årets Jazzudgivelse” og Kathrine Windfeld som “Årets Jazzkomponist”.

Med deres nye plade, udgivet på STUNT 2017, er det karismatiske ensemble mere end klar til at dele ud af sin ekspressive musik, som spænder fra det lyriske til det fandenivoldske. 

Skønt Kathrine Windfeld har ladet sig inspirere af Dave Holland, Brandford marsalis og Kenny Wheeler, har hun skabt sin helt egen musikalske signatur med ulmende ostinater, smukke melodier og intense klange.

Ensemblet tæller en perlerække af de bedste unge musikere fra Øresundsregionen. Nyd dem hver især i blændende ensemblespil og gribende soli.

 

LINE UP:

 

Trompeter

André Bak (DK) 
Rolf Thofte Sørensen (DK) 
Magnus Oseth (NO)

Tromboner
Petter Hängsel (SE)
Mikkel Aagaard (DK)
Göran Abelli (SE)

Saxer
Jakob Lundbak (DK)
Jakub Wiecek (PL)
Roald Elm Larsen (DK)
Ida Karlsson (SE)
Toke Reines (DK)

Rytmesektion
Viktor Sandström (guitar, SE)
Johannes Vaht (bass, SE)
Henrik Holst Hansen (drums, DK)
Kathrine Windfeld (piano, kompositioner, arrangementer DK)