Café Biograf Spillested

KR. 150 / Kr. 110 + GEBYR

Køb billet

KALAHA

feat. Hilal Kaya

tors 8 okt 2020 kl. 20:00

Kalaha består af velbevandrede musikere, der samlet set strækker sig godt og grundigt over det meste af Danmarks musikalske landskab. Nu er turen kommet til Assens og med sig har de den tyrkiske sangerinde Hilal Kaya.

Kalaha har i de seneste år lagt sig i førertrøjen, når det kommer til den totale nedbrydning af genrebegreber. Gruppen blander hensynsløst og uden slinger i valsen deres personlige musiske udtryk med hele planetens musikalske indtryk. Når Kalahas musik rammer dig, bliver du trukket med op i et musikalsk klatretårn, hvor udsigten fra toppen er et sandt festfyrværkeri af lyd, leg og filantropisk elektro-etno-jazz. Samtidig bliver du slynget igennem en heftig omgang kalejdoskopisk festmusik, der i det første øjeblik vrider sig i elektronisk gadefest for straks efter at kaste sig ud i en overstadig stammedans. Midt i alle festlighederne fornemmer man tydeligt en eftertænksom tilgang til lyden af en globaliseret verden.

Gruppen består af de skandinaviske elektro-pionerer Jens Berents ”Rumpistol” Christiansen på keyboard og elektronik og Mikael ”Spejderrobot” Elkjær på computer og elektronik. Herudover optræder Niclas Knudsen på guitar og Emil de Waal på trommer og percussion.

Lige nu er gruppen, i samarbejde med den tyrkiske sanger Hilal Kaya, aktuel med singlen Eymen. Tidligere har de sammen skabt Cok Küstom, der blev et stort hit og modtog massivt airplay både i Danmark og Tyrkiet.

LINE UP

Emil de Waal (trommer, elektronik)
Niclas Knudsen (guitar, talk-box)
Jens Berents ‘Rumpistol’ Christiansen (keyboards, elektronik)
Mikael ‘Spejderrobot’ Elkjær (computer, elektronik)

*****

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.