Café Biograf Spillested

KR. 150 / Kr. 110 + GEBYR

Køb billet

KALAHA

feat. Hilal Kaya

tors 8 okt 2020 kl. 20:00

Kalaha har i de seneste år lagt sig i førertrøjen, når det kommer til den totale nedbrydning af genrebegreber, og gruppen blander hensynsløst og uden slinger i valsen deres personlige musiske udtryk med hele planetens musikalske indtryk. ¨

Du bliver bliver slynget igennem en heftig omgang kalejdoskopisk festmusik, der det første øjeblik vrider sig i elektronisk gadefest for straks efter at kaste sig ud i en overstadig stammedans. Og midt i alle festlighederne fornemmer man samtidig en eftertænksom tilgang til lyden af en globaliseret verden.

Man er ikke i tvivl om, at Kalahas musik råber dig lige ind i ansigtet, at du skal løsne slipset og give dig til at danse. Men når man lytter efter, hvisker den også helt stille til dig, at hele verden er en legeplads, og du er inviteret til en tur i det musikalske klatretårn, hvor udsigten fra toppen er et festfyrværkeri af lyd, leg og filantropisk elektro-etno-jazz.

Bag navnet Kalaha gemmer sig et hold af velbevandrede musikere, der samlet set strækker sig godt og grundigt over det meste af Danmarks musikalske landskab:

Emil de Waal (trommer, elektronik)
Niclas Knudsen (guitar, talk-box)
Jens Berents ‘Rumpistol’ Christiansen (keyboards, elektronik)
Mikael ‘Spejderrobot’ Elkjær (computer, elektronik)