Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 (Årskort)

Køb billet

Juncker

lør 1 aug 2020 kl. 20:00

I 2021 udsendes et dobbeltalbum med Junckers allerbedste sange – og udsendelsen efterfølges af et ‘hits-tour’ 2021.

Junckers karrierre begyndte for 25 år siden. Dengang hed bandet ‘Bloom’ og sangen hed ‘Timebomb’. Senere hed bandet ‘Junior’ – det er 20 år siden.

Som solist blev Junckers gennembrudssingle ’Mogens og Karen’. Senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ til TV-serien ’Mod fjerne kyster’ og igen til efterfølgeren – TV-serien ‘Kurs Mod Nord’ Denne gang med sangen ’Wallenberg’, om båden af samme navn.
Senest har Juncker begået historie fortælling med sangen ‘Læg Dit Hjerte I Min Hånd’ i anledning af 100 året for genforeningen.

Junckers mest personlige og verdensanskuende album til dato udkom i 2018: ‘GLOBUS NV’.
Singlen ’Sidste Nat På Fabrikken’ blev efterfulgt af ‘Det Er Lige Meget’, ‘Som Det Er Lige Nu’ og ‘Donegall Road’ og de bliver alle afspillet flittigt på DR Radio.
Albummet blev modtaget med 5 stjerner i bl.a. GAFFA og med ordene: ‘På GLOBUS NV drager Juncker ud i verden og vender altid hjem i sangene, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve på hans vel nok mest helstøbte album’.

Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange.

 

Koncerten afholdes udendørs i gården. Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.

 

50 % RABAT PÅ SOMMERKONCERTER!
Vi har modtaget Kulturministeriets Sommerpakke – en ny rabatordning, der giver besøgende 50 procent rabat på entrébilletter til udvalgte kulturoplevelser i skolernes sommerferie (27. juni – 9. august).

Det betyder, at vi kan tilbyde dig 50% RABAT på alle vores sommerkoncerter som afholdes i ovenstående periode. Du skal blot anvende følgende koder i forbindelse med dit køb:

Brug rabatkoden: STATENBETALER
Medlemmer skal benytte koden: JEGERMEDLEMTG