Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 (Årskort)

Køb billet

JULIE BERTHELSEN

ET TILBAGEBLIK - AKUSTISK 15 ÅRS JUBILÆUMS TOUR

lør 6 apr 2019 kl. 20:30

Julie Berthelsen havde i 2018 15-års jubilæum, hvilket hun fejrer med en serie af tilbageblikskoncerter, hvor hun opfører sangene fra debutalbummet Home i et intimt og minimalistisk format.

De fleste husker sikkert Julie Berthelsen fra hendes deltagelse i tv-programmet Popstars i 2002, som resulterede i debutalbummet Home, der lå på den danske album-hitliste i hele 30 uger og blev tildelt tre priser ved Danish Music Awards i 2004. Der er nu mulighed for at høre sangene fra albummet igen, når Julie genopfører materialet fra hendes tidlige karriere, som en tak til det trofaste publikum; eller med Julies egne ord:

”Jeg ser frem til at fortælle om en tid fra en personlig synsvinkel og synge de sange, som mange nok vil kunne huske, men heller ikke har hørt længe. Jeg vil gerne dele mit jubilæum med mit publikum – det var trods alt aldrig gået uden dem. Så det er vel også en slags ”TAK” for de sidste 15 år, og lad mig håbe på 15 mere”.

Siden debuten har Julie yderligere udgivet i alt 5 studie-albums, samt deltaget i et utal al forskellige andre musikalske sammenhænge: været korleder på tv-programmet AllStars, skrevet musik til tv-produktioner og været vært ved Dansk Melodi Grand Prix – for blot at nævne et lille udpluk.

Koncerten med Julie på Tobaksgaarden har sangene og sangskrivningen i fokus, og med et akkompagnement, der kun består af to musikere, er det et roligt og nærværende udtryk, som publikum kan opleve; specielt sammenlignet med de mere storstilede produktioner, som Julie har indgået i de senere år. Yderligere vil Julie også byde på helt nye sange fra det kommende album, der forventes udgivet i medio 2019.

Koncerten med Julie Berthelsen er en fremragende mulighed for at genhøre Julies tidlige sange i et nærværende format, samt få et smug-lyt til sangene fra det nye album før det bliver udgivet.

Media