Café Biograf Spillested

KR. 140 / 100 + gebyr

Køb billet

Jules & Company

SUPPORT: Karen Kousgaard 

lør 16 sep 2017 kl. 21:00

Jules er en dansk ung talentfuld musiker og sanger som repræsenterer en nytænkende stil hvor hun på sin egen kunstneriske måde mixer mange forskellige musikgenrer som R&B, Moderne Soul og pop.

Jules formår at skabe sin egen musik med en dynamik og stemning som man sjældent ser. Orkesteret fortolker på fornemste vis musikken.

Jules inspireres af mange kunstnere såsom Imogen Heap, Sia, Tori Amos, Jacob Collier, Alicia Keys, Sam Smith mfl. og blander og fortolker stilarterne på nye måder.

Jules & orkesteret tager lytteren med ind i et stemningsfuldt rum, hvor det både er de store stemninger og de skrøbelige sider af livet der fortolkes. Den unge sangerinde skaber sange og musik sammen med sit orkester som er anderledes og frie og ganske kompromisløse fortolket.

Jules &Company har både hjerte og smerte med i sange og musik og derfor venter der publikum en personlig musikalsk oplevelse, når Jules &Company går på scenen.

 

COMPANY:
Mikkel Hillgaard
Magda Roost
Amalie Tønnes
Lucas Szczyrbak
Julie Jules Wiingreen

 

SUPPORT: Karen Kousgaard 

I foråret sidste år udgav sangeren og sangskriveren, Karen Kousgaard, det anmelderroste debutalbum “Pretty If You Dare”, og sammen med sit orkester præsenterede hun udgivelsen på flere af landets spillesteder.

Foruden debutudgivelsen har den unge sangerinde mødt en varieret flok af musikalske rejsemakkere: Hun har varmet op for artister som Jarle Bernhoft og Povl Dissing, krydset kuglepenne med Christian Hjelm og sunget med Poul Krebs.

Det er, som altid den stærke vokal der er i fokus, når hun overbevisende fremfører sine kvikke kompositioner akkompagneret af finurlige fortællinger.

Glæd dig til en stemningsfyldt koncert på med den nu Vesterbro-baserede, herninggensiske sangskriver. Der venter altid lytteren en charmerende performance, når Karen Kousgaard går på scenen med en stemt guitar.