Café Biograf Spillested

KR. 80 / 50 + GEBYR

Køb billet

JULEBANDITTERNE

Oplev Den Nye Generation Af Julesange

lør 15 dec 2018 kl. 11:00

Julebanditterne har skrevet 9 helt nye julesange, som fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser.

Titlerne siger det hele – kom og hør: Julekagebagedag, Sneen, Venter I December, Julemanden, Gaver og de 4 andre nye julesange. Koncerten er for og med publikum, så vi sammen skaber den velkendte julestemning. Gå syngende og dansende fra denne julekoncert med to håndfulde nye julesange, som tilsammen fortæller om alt det, der hører julen til.

Kom i julestemning, når I træder ind i rummet med Julebanditterne. Vi pynter flot op til I kommer, og ja – der er også et juletræ. Vi har oven i købet en gavesæk med overraskelser i. Mellem hvert nummer får børnene lov til at trække en ting op af sækken, som fortæller noget om julen og om den næste sang i koncerten. På den måde bestemmer publikum, hvilken rækkefølge, vi spiller sangene i.

 

BILLETTER
 
Forsalg:
BØRN: kr. 50 + gebyr
VOKSNE: Kr. 80,- / 50 + gebyr
Børn under 7 år i følge med voksen har gratis adgang.
 
Dørsalg:
BØRN: kr. 75 + gebyr
VOKSNE: Kr. 105,- / 75 + gebyr
Børn under 7 år i følge med voksen har gratis adgang.
 

Bag om Julebanditterne:

Orkesteret består af 4 professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille musik og skrive musik. De er rutineret og sammenspillet gennem de seneste 6 år med over 200 koncerter bag sig.

Alle 4 brænder for børn og børnekultur og er meget passioneret omkring at inddrage publikum i musikken. Derfor arbejder de med begrebet kultur for og med børn. De ønsker at bringe børn og voksne sammen om musik

Anders Haaber, kapelmesteren i orkesteret, udtaler:

” Vi er i en tid, hvor det at være til stede og nærværende med sine børn er svært for mange. Alle ønsker det, men mange har svært ved at prioritere og finde tid til “kvalitetstiden”. Det problem kan man løse med musik som redskab. Musik er menneskets fællessprog på tværs af aldre, køn, etnicitet og kultur. Det betyder, at vi kan være sammen om musikken på lige fod til enhver tid. Vi vil gerne bidrage med vores musik og budskaber for at skabe rum for nærvær og det at dele følelser og stemninger. Det er nemlig det, der skaber minder.”