Café Biograf Spillested

GRATIS ADGANG

-

Jorden Rundt med Børnebanditterne

MAGISK MANDAG

man 27 sep 2021 kl. 11:30

I anledning af udbygningen af vores koncertsal byder vi hermed på to magiske mandage med i alt fire børnekoncerter. Der er gratis adgang til alle koncerter.

Hvor kommer sambaen fra? Hvordan lyder musikken i Egypten? Har Danmark sin egen musikgenre? Børnebanditterne har skrevet 8 børnevenlige sange, der hver repræsenterer et lands musikkultur.
Hør lyden af harmonika, xylofon, saz, djembe, balalajka, banjo, surdu og flere eksotiske instrumenter.

På denne jordomrejse åbner vi ørerne for verdens mest markante musikgenrer, når vi rejser fra land til land og undersøger musikken.

Vi danser flamenco i Spanien, rider på prærien i Amerika, slår på tromme i Afrika og meget mere. Kom hjem fra denne jordomrejse med følelsen af, at musikken i verden er mangfoldig, som os mennesker.

Børnebanditterne har på 4 år mere end 150 koncerter i ryggen, og det er der en rigtig god grund til! Musikken er bevidst så bred i genrer som muligt, og de gør en dyd ud af, at variere såvel repertoire som sceneperformance. Det gør, at både børn og voksne får en helt særlig musikalsk oplevelse med hjem, og så er al musik og tekst oven i købet skrevet af Børnebanditterne selv.

Gennem musikken lærer børnene om virkelighedsnære temaer som venskaber, sociale spilleregler og de følelser, der er lever i os. Musik er nøglen, der åbner for vores indre følelsesliv og udvikler vores evne til at udtrykke os med følelser og kropssprog.

Børnebanditterne har bygget koncerterne op omkring princippet kultur med børn, og deltagelseskultur med et læringsperspektiv er helt afgørende for dem.