Café Biograf Spillested

KR. 250 / 200 + GEBYR

Køb billet

JIMMY JØRGENSEN

Sommerkoncert

lør 24 jul 2021 kl. 20:00

Jimmy Jørgensen har spillet i Ungdomshuset, på Orange Scene og Tobaksgaarden – dog aldrig på Tobaksgaarden udendørsscene!  

Karismatiske Jimmy Jørgensen er en alsidig herre og en fantastisk sanger. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i mange teaterproduktioner, film og tv-serier.

I 2010 vendte han tilbage til solistrollen og udgav i 2011 sit andet anmelderroste solistalbum; ‘A Face in the Crowd’, der som forgængeren ‘Come into my Sleep’ er en række fortolkninger af andre kunstneres kompositioner.

Med eksemplarisk indlevelse gengiver Jimmy Jørgensen klassikere med kæmpe respekt. Det lyder og ser legende let ud, men vi ved, at det er det ikke. Stilen er tilbageholdende – det er overdrevent underspillet, så publikum næsten (også kun næsten) bliver holdt på pinebænken. Men Jimmy kan det…

Nyd bl.a. hans fortolkning af Kate Bush’s legendariske ‘Running up that hill’ nedenfor og d(r)øm selv… Og mærk Jimmys bemærkelsesværdig evne til at indfange sjælen i den gode sang.

Jimmy går på scenen med et band, hvoraf flere er gamle kendinge og med Boi Holm som fast side man. De gør det fantastisk musikalsk. Alt er sikker performance. Glæd dig!