Café Biograf Spillested

KR. 210 / 170 + GEBYR

Køb billet

Jean-Pierre Como (F)

Thomas Fonnesbæk & Niclas Campagnol

tors 24 sep 2020 kl. 20:00

Den fabelagtige franske komponist og pianist Jean-Pierre Como kommer til Assens! Som den eneste koncert på Fyn spiller han med to af Danmarks mest eftertragtede musikere, Thomas Fonnesbæk på bas og Niclas Campagnol på trommer.

Jean-Pierre Como kan prale af, som en af de ganske få i verden, at være blevet udnævnt til den eftertragtede og prestigefyldte titel Steinway Artist, der bliver givet af verdens fineste flygelfabrik, Steinway i New York. Denne titel deler han b.la. med Keith Jarrett og Diana Krall.

Inden for musikkens verden er Como en yderst alsidig herre, der oprindeligt er uddannet klassisk pianist fra konservatoriet i Paris. Hvis en musiker kan have fem ben, så har Como det: Et klassisk ben, et tangoben, et jazzben, et fusionsben og et vokalt popjazzben.

Det er ikke tit Como, lægger vejen forbi Danmark. Faktisk er det hele tredive år siden, at han sidst besøgte landet. Til trods for det, har han alligevel valgt at ville lære det danske sprog og studerer det derfor på Sorbonne universitetet i Paris, hvor han også er født. Men som hans danske ven og mangeårige fremmedsprogslærer siger: Jeg tror det bliver dansk a la Prins Henrik anno 1968.