Café Biograf Spillested

KR. 210 / 170 + GEBYR

Køb billet

Jean-Pierre Como (F)

Thomas Fonnesbæk & Niclas Campagnol

tors 24 sep 2020 kl. 20:00

Den fabelagtige franske komponist og pianist Jean Pierre Como kommer til Danmark de sidste to uger af september i år – han spiller rundt i Danmark et par solokoncerter og flere triokoncerter med Thomas Fonnesbæk og Niclas Campagnol.

Koncerten i Tobaksgaarden bliver eneste koncert på Fyn!

Hvis en musiker kan have fem ben, så har Jean Pierre det: Et klassisk ben, et tangoben, et jazzben, et fusionsben og et vokalt popjazzben – lyt og nyd:

Como er oprindelig uddannet som klassisk pianist fra konservatoriet i Paris og er en yderst alsidig herre! (Lyt bare til nedenstående videoer)

Hvis en musiker kan have fem ben, så har Jean Pierre det: Et klassisk ben, et tangoben, et jazzben, et fusionsben og et vokalt popjazzben – lyt og nyd: Der er lagt op til en enestående aften i Tobaksgarden i selvskan med to af ddanmarks mest eftertragtede musikere Thomas Fonnesbæk på bas og trommeslageren Niclas Campagnol.

 

OM JEAN-PIERRE COMO: 
Jean Pierre Como er født i Paris i 1963 og er et stort navn i Frankrig. Han er  ligesom Keith Jarrett og Diana Krall, udnævnt til Steinway Artist – noget som relativt få i hele verden bliver udvalgt til af verdens fineste flygelfabrik, Steinway i New York.

Jean-Pierre Como har kun været i danmark een gang for snart tredive år siden, med et større orkester, Sixun som man kan kalde Europas svar på Weather Report (tjek video på vores site).

Og så er Jean-Pierre en rigtig hyggelig fyr – han går på Sorbonne universitet for at lære dansk. Men som hans danske ven og mangeårig fremmedsprogslærer siger: Jeg tror jeg det blir dansk a la Prins Henrik anno 1968!

 

*****

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.