Café Biograf Spillested

KR. 220 / KR. 180 (ÅRSKORT)

Køb billet

IDA NIELSEN & BAND

fre 12 maj 2017 kl. 21:00

Det er en stor glæde at Tobaksgaarden kan præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år – nemlig verdensstjernen PRINCE’s bassist IDA NIELSEN og hendes band. 

Ida Nielsen er vendt hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang ikke helt har fortaget sig, har hun færdiggjort sit 3. soloalbum “Turnitup” og har samlet et fantastisk band der er på vej til Assens! 

2016 har budt på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar. Og nu er hun og hendes super funky band klar til en længere tur i Danmark til foråret. Koncerten på Tobaksgaarden bliver fredag 12. maj – og vi er sikker på, at det bliver en fest af de store! Vi er også sikre på, at der bliver rift om billetterne – så vær klar ved tasterne når billetsalget begynder fredag den 14. oktober kl. 10.

Ida Nielsen første single “SHOWMEWHATUGOT” fra albummet, blev håndplukket personligt af PRINCE som ”Purple Pick Of The Week” på TIDAL. 

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. 

Ida lover at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow – pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation”og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne. 

I 2013 blev hun dertil også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.  

Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

LINEUP:

IDA NIELSEN: BASS + VOCAL
MIKA VANDBORG: GUITAR + VOCAL
KUKU AGAMI: RAP
PATRICK DORCEAN: DRUMS
SOFIA HEJSLET: KEYS + VOCAL
DJ AFRICANCUTS AMAZULU NANGA: SCRATCH + VOCAL