Café Biograf Spillested

KR. 220 / 170 + GEBYR

Køb billet

IDA NIELSEN & BAND

Et hårdtslående og højenergisk funkshow venter dig!

lør 1 dec 2018 kl. 21:00

Ida Nielsen holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE fra 2010 indtil dennes sørgelige og tragiske død i april 2016.
Kort efter den første jamsession, kom hun med i hans band “the New Power Generation”og ca. en måned efter startede en næsten 2
år lang verdens turne.

I 2013 blev hun også en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i en lang række live tv-shows.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang
ikke helt havde fortaget sig, tog hun fat på sin egen karriere, sin egen musik, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede
et fantastisk band og drog på landevejen.

Hun har siden spillet 3 koncertturnéer her i landet, samt turnéret i det meste af verden. Både Kina, resten af Asien, Europa, USA og bl.a. Zanzibar har haft besøg. Hun medvirkede bl.a. også i Bergen Festspillene i maj 17 hvor hun spillede musik der var komponeret specielt til hende og London Sinfonica. Og så kommer der også en ny cd her til foråret!

Hun har stødt og roligt bygget et stort publikum op som (igen) har fået øjnene op for denne charmerende, sprudlende kvinde som samtidig spiller den ondeste funk-bas. Hendes band starter festen op – og ser sig ikke tilbage!

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves,
tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. Kan man lide Prince, kan man også lide Idas musik.

Ida har lovet os at levere endnu et hårdtslående, højenergisk funkshow – pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

 

FORSALG: KR. 220 / 170 + GEBYR

DØRSALG: KR. 245 / 195 + GEBYR