Café Biograf Spillested

KR. 175 / 150 + GEBYR

Køb billet

IAMJJ

SOLO

lør 3 okt 2020 kl. 20:00

Den blot 25-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med store emner i sine oprigtige sange. Melankolien i hans musik er så hårrejsende, at man har svært ved at tro på at han blot var 20-22 år, da han skrev mange af sine numre.

Den danske sangskriver IAMJJ er klar med sin allerførste soloturné og for ham bliver dette efterårs turné helt speciel. Jeg har fået muligheden for at komme ud og spille nogen steder, hvor jeg ikke vidste min musik havde et liv. Jeg skal for første gang uden band, ud og pille trøjerne og bukserne af mine sange, og dette, med en smule nervøsitet i stemmen, glæder jeg mig rigtig meget til.

I 2016 udgav IAMJJ en EP med fem numre og hans debutalbum Bloody Future udkom i starten af 2018. Senest har han i november 2019 udgivet sit andet album Take It Slow On Me. IAMJJ er klar til at gå i samme fodspor som nogle af de største sangskrivere og hans musik bærer tydeligt præg af inspiration fra store navne som Nick Cave og Leonard Cohen indenfor musikken samt Damien Hirst og Tal R indenfor billedkunsten.

Jeg skriver bedst, når jeg har gjort noget forkert, eller har noget at bevise. Der skal være noget ultimativt på spil. Der, hvor du står på en slagmark, og alle dine venner er døde, og alle pilene kommer imod dig. Det er de sekunder, jeg laver musik til. Det er musik, der svarer til det sidste måltid på dødsgangen. Der hvor det smukke og det grimme smelter sammen.

”JEG SER FREM TIL, AT MØDE OG DELE EN AFTEN MED JER”

 

*****

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.