Café Biograf Spillested

KR. 150 / 100 + GEBYR

Køb billet

HENRIK SØRENSEN TRIOLOGIC II

Skøn melodisk trio-jazz

fre 30 nov 2018 kl. 20:00

Jazzpianisten Henrik Sørensen vil dette efterår lægge sidste hånd på et nyt trioprojekt han kalder TRIOLOGIC II. I den forbindelse kommer denne trio til Tobaksgaarden den 30. november.

Henrik Sørensen har allieret sig med Peter Hansen på bas samt Karsten Bagge på trommer. Peter Hansen er en travl musiker og har spillet med en perlerække af både danske og udenlandske musikere. F. eks. Putte Wickman, Arne Domnérus, Jørgen Emborg, Pernille Bévort, Mathias Heise o.m.a. Har haft et samarbejde med Henrik Sørensen gennem 25 år. Peter er elev af Niels-Henning Ørsted Pedersen.

Karsten Bagge har en omfattende karriere både som bandleader og sideman i mange sammenhænge. Har udgivet album i eget navn med de to verdensstjerne pianister Kevin Hays og Aaron Parks. I dansk sammenhæng er Karsten lige hjemmevant i triosammenspil med pianisten Thomas Clausen og lejlighedsvis som trommeslager i DR-Bigbandet og mange andre danske bands. Henrik Sørensen og Karsten Bagge har arbejdet tæt sammen i en årrække i Ensemble NEW. Et jazzorkester der bl. a. har indspillet et live album på Blue Note jazzklubben i New York. 
 
Kapelmester Henrik Sørensen har gennem årene udgivet og produceret 12 album og har derudover været aktiv på den danske jazzscene siden slut-firserne og i mere end 20 år været pianist i Tivolis Big Band. Henrik er også en aktiv organist og har i 2018 udgivet både et album indspillet på orglet i Maribo Domkirke og et album indspillet på Tobaksgaarden med sin hammondorgeltrio med diverse solister.

Trioen vil præsentere en række nye kompositioner samt reviderede arrangementer af ældre numre + diverse jazzstandards. Det er planen at indspille materialet og udgive et album i 2019.