Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

H.E.R.O.

EFTER JAPANSK EVENTYR GÅR TUREN TIL ASSENS

fre 11 sep 2020 kl. 21:00

H.E.R.O manifesterede sig i den danske rock-kulisse og på radiobølgerne med nummeret Superpowers tilbage i 2014. Siden har de været på arena tour med Dizzy Mizz Lizzy.

HERO supportede Slash til 2 komplet udsolgte koncerter i Tokyo og Osaka – og skal retur til Japan i november/december og spille deres første headliner Tour. 

Debutalbum udkom 26. April på Mermaid Record/Sony Music og Sony Music Japan. Albummet runder 1 million streams på Spotify om et øjeblik. 

Har ligget 4 uger som nr 1 på den japanske radio chart med singlen “Superpowers” Ingen andre internationale navne har gjort det i år. 

Sidst men ikke mindst skal nævnes, at HERO har Johan Wohlert – kendt fra Mew – med på bas. 

GAFFA SKREV:
H.E.R.O. følger deres japanske eventyr op med “Hope”. Se musikvideoen her.

I foråret lagde de verdensstjerner som Ariana Grande og Bruno Mars bag sig i støvet og sagde sayōnara til dem, da de toppede hitlisterne et noget så eksostisk sted som Japan. Nu er drengene fra det danske rockband H.E.R.O. tilbage med første opfølger med dertilhørende musikvideo efter deres megasucces.

 

BILLET
Forsalg: KR. 200 / 150 + GEBYR
Dørsalg: KR. 225 / 175 + GEBYR

 

==================

På grund af myndighederdens anvisninger omkring Corona, har vi d.d. (17. marts 2020) valgt at flytte koncerten til 11. september 2020.

Købte billetter til planlagte koncert (21. marts 2020) vil stadig være gældende til den ny dato.

Hvis man ikke kan på den nye dato, kan man bede om at få billetten refunderet. Dette skal ske senest 7 dage efter man har modtaget mail fra Tobaksgaarden.

==================