Café Biograf Spillested

KR. 150 / 100 + GEBYR

Køb billet

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal & Det Vestfynske Pigekor

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal med lokale gæster

tors 11 apr 2019 kl. 20:00

Emil de Waal og Gustaf Ljunggren har valgt på utraditionel vis at afholde deres 20-års jubilæum med et nyt musikalsk koncept, hvor dele af koncerten kreeres samme dag, som den bliver spillet. Til koncerten på Tobakgaarden har de Waal og Ljunggren samarbejdet med Det Vestfynske Pigekor og korleder Rikke Barsøe Florens.

Slagstøjspilleren Emil de Waal og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren har arbejdet sammen på kryds og tværs gennem de sidste 20 år, hvilket de to herrer fejrer med en række jubilæumskoncerter. I stedet for at spille sammen med alle dem, som de tidligere har spillet med, besluttede de sig for at spille en serie koncerter med forskellige samarbejdspartnere med et andet musikalsk udgangspunkt end dem selv. Koncerten på Tobaksgaarden er blevet i stand i samarbejde med det Vestfynske Pigekor og korleder Rikke Florens, hvor de Waal, Ljunggren og koret skaber en del af musikken til koncerten samme dag, hvor koncerten afholdes.

Udgangspunktet for koncerten er Ljunggren/de Waals selvbetitlede 20-års jubilæumsalbum Gustaf Ljunggren / Emil de Waal (2018), der behændigt sammensmelter jazz og ambient musik, hvor både akustiske instrumenter og elektronisk musik indgår i en gensidig dialog, der udmunder i smukke lydflader og engagerende musikalske stemningsbilleder. Under eftermiddagens samarbejde vil dele af Ljunggrens og de Waals musik blive tilsat vokal af de unge talenter i pigekoret, hvor øvelsen for begge parter er at få de musikalske dele til at gå op i en højere enhed, der så opføres for publikum til koncerten om aftenen.

Gustaf Ljunggren og Emil de Waal har begge bidraget betragteligt til den danske musikscene gennem årtier, hvor de har samarbejdet med en myriade af danske musikere: Kim Larsen, Povl Dissing, Lars H.U.G, Søren Huss, Steffen Brandt og Sanne Salomonsen – for blot at nævne et lille udsnit.

Det Vestfynske Pigekor er en sammenslutning af Assens Musikskoles ungdomskor og Ørsted-Søllested-Vedtofte pigekor, som samlet består af 24 piger fra henholdsvis 5. til 8. klasse og piger fra Vestfyns gymnasium. Koret ledes af Rikke Barsøe Florens, der underviser i Assens Musikskole, samt er udøvende musiker i Den Fynske Fløjtekvartet og for lokale Vestfynske kirkekor. Det er med andre ord et spændende samarbejde, hvor de forskellige parter alle har bevæget sig ud af deres komfort-zone for at skabe et helt nyt udtryk.

Musikken der opføres i samarbejde mellem Gustaf Ljunggren / Emil de Waal og det Vestfynske Pigekor er en musikalsk unika-oplevelse og opføres kun denne aften, så det anbefales at sikre sig en plads i god tid.

FORSALG KR. 150 / 100 + GEBYR
DØRSALG KR. 175 / 125 + GEBYR