Café Biograf Spillested
Unge under 25 halv pris

KR. 150 / 100 + GEBYR

Køb billet

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal & Det Vestfynske Pigekor

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal med lokale gæster

tors 11 apr 2019 kl. 20:00

De har spillet sammen i 20 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits fra Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina. De har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor. Nu er det på tide at fejre det ved at springe ud som duo med egen fælles musik.

Duoen udgav i 2018 et nyt stemningsfuldt album, og følger op med en række koncerter. Der er tale om et helt nyt koncept, hvor de øver sammen om dagen og spiller koncert om aften – sådan som de har gjort sammen de sidste 20 år med navne som for eksempel:

Kim Larsen, Nik & Jay, Povl Dissing, Sanne Salomonsen, Steffen Brandt, Band of Horses, Tim Christensen, Søs Fenger, Lis Sørensen, Danseorkesteret, Lars H.U.G., Rugsted & Kreutzfeldt, Allan Olsen, Thomas Dybdahl, Søren Sko, Rasmus Lyberth, Trine Dyrholm, Finn Ziegler, Ryan Adams, Keld og Hilda, Wayne Horvitz, Rytteriet, Søren Huss, Rasmus Walter, Pernille Rosendahl, Selvsving.

Gustaf Ljunggren og Emil de Waal seneste album er helt ny musik på akustiske, elektriske og elektroniske instrumenter, som helt sikkert vil både røre, ryste, swinge og rocke publikum. Alt er indspillet live uden overdubs og mixet i New York af Andy Green (Velvet Underground og John Cale).

Ved koncerten i Assens har Gustaf Ljunggren/Emil de Waal vagt at samarbejde med Det Vestfynske Pigekor. under ledelse af Rikke Barsøe Florens.

Det Vestfynske Pigekor består af 24 piger fra 5.-8.klasse, samt en håndfuld piger fra Vestfyns Gymnasium. Koret synger alt fra klassiske satser, danske sange, gospelinspirerede satser og pop/rock.

Rikke Barsøe Florens er uddannet på DKDM i tværfløjte, kor- og ensembleledelse. Rikke underviser i Assens Musikskole, har kirkekor, spiller i Den Fynske Fløjtekvartet og andre kammermusikalske sammenhænge ad hoc.

 

FORSALG KR. 150 / 100 + GEBYR
DØRSALG KR. 175 / 125 + GEBYR