Café Biograf Spillested

KR. 150 / 75 + GEBYR

Køb billet

GASOLINE MED HEMMELIGE GÆSTER

lør 8 jan 2022 kl. 20:30

Også i 2022 fortsætter Gasoline med at hylde Gasolin – og festen starter på Tobaksgaarden!

Vi kan godt lide traditioner, og en god gerning kan ikke gøres for tit. F.eks. at hylde GASOLIN – Danmarks største rockband, som op igennem 70’erne hyldede livet og kvinderne.

Nu hylder kvinderne Gasolin! Efter nedlukningen i 2021 har vi nemlig igen inviteret GASOLINE, som også spillede på Tobaksgaarden i januar 2020.

Gasolins udødelige sange og musik lever i den grad videre hos de fem kvinder i Gasoline. Med høj oktan og rockhjelmen spændt sætter de strøm til sangene og gi’r dem ny vitalitet og energi.

DET KRÆVER HÅR MELLEM BRYSTERNE AT FORTOLKE GASOLIN’
For tretten år siden fandt de fem erfarne musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester: Gasolin’. Et orkester hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ung­dom. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin’ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopiband, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

“Jeg blev kvinde med Gasolin’“ udtaler Line Münster-Swendsen forsanger og idékvinden bag Gasoline:

”Det er helt bevidst, at vi kun er kvinder i bandet. Det sætter os fri til, at være dem vi er. Jeg kan ikke være Kim Larsen og Birgitte Bjørn kan ikke være Franz Beckerlee” siger Line Münster-Swendsen, der optræder i både balkjole, strutskørt og kedeldragt, når bandet drager rundt på landevejene.

”Der er tit fordomme om kvinder, der spiller rock. Det vil vi gerne udfordre. Når vi spiller, er vi feminine, og samtidig lukker vi op for vores indre drengerøv. Det er, som om vi tænder noget i folk, når vi åbner op for den urkraft” fortæller hun.

GASOLINE LINE UP
Line Münster-Swendsen: vokal
Birgitte Bjørn: guitar og kor
Lisbeth Rysgaard: guitar og kor
Annette Bork: bas og kor
Ditte Brodde: trommer

BILLET
Forsalg: KR. 150 / 75 + GEBYR
Dørsalg: KR. 175 / 100 + GEBYR

ÅRSKORT
Bemærk at du komme til denne koncert for kun kr. 50 med et Årskort på lommen. Et årskort til Tobaksgaaarden er et årskort til store oplevelser:

Rabat på billetter til både koncerter og stand up shows og film i biografen.
Rabat på billetter til film i biografen.
Billigt cafe-besøg: Du betaler kun 10,- for alm. kaffe eller te i Cafe Tobaksgaarden

 

KØB ÅRSKORT HER