Café Biograf Spillested

KR. 150 / 100 + GEBYR

Køb billet

FOUR LADS

Kom med til liveoptagelse

fre 29 sep 2017 kl. 21:00

Det ældste fynske showband Four Lads, med rødder i det vestfynske og Kerteminde, har besluttet at gøre status efter mere end 50 år på de skrå brædder. Det bringer bandet til en liveoptagelse i Tobaksgaarden fredag den 29. september.

Beslutningen er taget ud fra, at Four Lads med kærligheden til musik igennem alle disse år, ønsker at kvittere og takke det trofaste publikum som har fulgt med igennem alle årene. Four Lads har allieret sig med en af musikbranchens hårdest arbejdende personligheder igennem de seneste 30 år, producer Peter Brander. En uundværlig lyd-kreatør som har stået bag et utal af danske rock- og popikoner – både som producer i studiet og som lydmand ved utallige koncerter. Peter Brander har bl.a.  været producer for Michael Falch, C.V. Jørgensen og Big Fat Snake.

Til Liveoptagelsen i Tobaksgaarden fyrer Four Lads den af i et to timers musikshow med alle deres elskede evergreens fra The Beatles, Monkeys, John Fogerty, Cliff Richard, Elvis, Shadows, Cliffters, Roy Orbison, Shu-Bi-Dua, Herman Hermits, Smokie, Kim Larsen, Bamses Venner, Brdr. Olsen, Lars Lilholt, Sandie Shaw and what ever.

 

Publikum inviteres
Til en liveoptagelse skal der selvfølgelig være publikum til stede. Publikum skal kunne høres på indspilningen med klapsalver, piften og glade tilråb. Derfor har Lasse Tajmer fra Tobaksgaarden besluttet at sætte 200 billetter til salg i nær fremtid. Om man vil danse på gulvet eller på bordene er op til hver enkelt. Og inden showet går i gang serveres der en ”Live-menu” i Cafeen.

Lasse Tajmer opfordrer derfor læserne til at følge med på Tobaksgaardens hjemmeside og i pressen. Ved liveindspilningen bliver der optaget video som producer Peter Brander redigerer for at kunne mangfoldiggøre dette på YouTube.

Sidst Four Lads var i pladestudiet var i 1977 hvor de i tre dage arbejdede i Montax-Studierne i Ålborg. Det blev til udgivelsen ”Never on Sunday”. Herefter blev det til flere arrangementer sammen med Jørgen de Mylius og radioens Chr. Flagstad, hvor Four Lads turnerede overalt i Danmark i idrætshaller og til byfester. Den originale besætning i Four Lads er intakt: Carl Viggo Hjort, guitar – Hans Jørgen Larsen, trommer –  Jørn Lunde, keyboard og saxofon Mogens Lykke saxofon.