Café Biograf Spillested

KR. 275 / 225 + GEBYR

Køb billet

ENRICO PIERANUNZI (I)

feat. Ulysses Owens (USA) & Thomas Fonnesbaek (DK)

tors 7 mar 2019 kl. 20:00

Den verdenskendte italienske pianist Enrico Pieranunzi står i spidsen for en ny jazztrio i topklasse. Enrico Pieranunzi Trio består, foruden Pieranunzi selv, af Danmarks måske bedste bassist, Thomas Fonnesbæk samt det amerikanske trommefænomen Ulysses Owens. Hver især tilhører de eliten af jazzmusikere i deres respektive hjemlande, og tilsammen udgør de en trio i verdensklasse.

Musikken er original, krydret med enkelte klassikere, og det eminente sammenspil byder på kollektive improvisationer i topklasse. Glæd dig til en koncert med en sublim trio på allerhøjeste niveau med en gigant i rækken af verdenspianister, Enrico Pieranunzi i tæt sammenspil med 2 giganter indenfor skandinavisk og amerikansk jazz!

Enrico Piernunzi regnes for en af verdens bedste pianister og er en af de mest betydningsfulde europæiske jazzmusikere gennem tiden. Læs mere.

Thomas Fonnesbæk har gennem de seneste år arbejdet sig op blandt verdenseliten af bassister. 

Ulysses Owens er et af de helt store navne på den internationale jazzscene. Han har flere gange vundet Grammy og er bl.a. kendt for sit spil med bassisten Christian McBride og sangeren Kurt Elling, såvel som Benny Golson, Wynton Marsalis, Joey Alexander, Maceo Parker og Mulgrew Miller. 

Disclaimer: Bemærk at Thomas Fonnesbæk og Per Oddvar/Ulysses Owens ikke medvirker på videoerne på denne side!

BILLETER
FORSALG KR. 275 / 225 + GEBYR
DØRSALG KR. 300 / 250 + GEBYR