Café Biograf Spillested
Unge under 25 reduceret pris

KR. 175 / 130 + GEBYR

Køb billet

DREAMCATCHER 3.0

FUSION - JAZZ - FUNK

fre 16 aug 2019 kl. 21:00

Denne koncerter er en af de som vi her på Tobaksgaarden glæder os særligt til!

Der er tale om fire fantastsike musikere i version 3.0 af DREAMCATCHER:

Per Gade – guitarist. Har spillet og turneret i det meste af verden med den legendariske trommeslager Billy Cobham. Men har også indspillet/turneret med navne som Randy Brecker, Victor Bailey, Eliane Elias, Chris Potter og Joe Lavano.
Per har igennem de sidste mange år været fast medlem af DR-bigband og spiller desuden for tiden også med bla Mandapira/Lauritsen/Gade/Frost og Tivoli ensemble.

Mathias Heise er en dansk mundharpist, komponist og pianist, der har modtaget en række priser og anerkendelser.
I 2013 blev han verdensmester i kromatisk jazz mundharpe ved World Hamonica Festival i Trossingen, Tyskland I 2014 vandt han DPAs komponistkonkurrence ”Årets nye jazzstjerne”
Tildelt Kronprinsparrets Stjernedryspris 2016. I 2017 blev han tildelt Ben Webster Prisen, som den yngste prismodtager nogensinde.
Han har udgivet to albums med sin fusionsgruppe Mathias Heise Quadrillion og indspillet et album med DR Big Bandet og han har spillet som sideman med en række af de største navne inden for dansk jazz.

Peter Hansen – bassist, komponist. Har spillet meget med Jørgen Emborg i hans forskellige ensembler igennem tiden. Feks Jørgen Emborg trio, Moonsongs og senest Jørgen Emborg Quartet feat Mathias Heise.
Har spillet med jazzkoryfæer som Putte Wickmann og Arne Domnéus. Udover at have spillet med de fleste danske jazzmusikere også medvirket i DR-bigbandet og DR-underholdningsorkesteret. Stifter af gruppen, Dreamcatcher, der har udgivet to CDér.

Rasmus Lund – trommeslager. Rasmus er en særdeles efterspurgt og travl musiker. Hans alsidighed gør at man kan høre ham i stilistisk meget forskelige sammenhænge. Nikolaj Bentzon Brotherhood, Veronica Mortensen, Karen Mukupa, Kjeld Lauritsen trio og Aarhus Jazz Orchestra, bare for at nævne nogle få…