Café Biograf Spillested

KR. 5 + GEBYR

Køb billet

DR P1 PÅ TOBAKSGAARDEN

Kulturen på P1 sender direkte radio fra Tobaksgaarden

tirs 2 nov 2021 kl. 13:45

I anledningen af Spil Dansk Ugen 2021 i uge 44, hvor der vil være musikevents over hele landet, vil DR sætte et ekstraordinært fokus på dansk musik.

Hele ugen vil nogle af DRs mest populære radioprogrammer bringe livemusik ud til danskerne i ’Spil Dansk Live’. Her vil både etablerede og fremadstormende navne levere masser af levende, dansk livemusik på tværs af alle radiokanaler.

Derfor inviterer vi dig og andre der elsker et skud god dansk musik, til at være med som publikum, når Kulturen på P1 sender fra Tobaksgaarden i Assens tirsdag d. 2. november 2021. Her kan du blandt andet opleve de danske sangerinder Freja Kirk og Aura Dione. Så skynd dig at tilmeld dig og vær med til at hylde dansk musik sammen med P1.

Arrangementet er gratis, men der vil være et billethåndteringsgebyr til billetudbyderen på kr. 25.

FREJA KIRK
Freja Kirk sætter alle menneskers kamp for finde sig til rette på spidsen. Til rette i sin krop, til rette med sit køn, til rette med sine venner, til rette med sin sorg, til rette med sit begær. For hun lever hver dag midt i splittelsen og får afløb for den i sine trappede soul/R&B-sange.

Kirk er hverken en af drengene eller en af pigerne. Hun er hverken den strømlinede popsangerinde eller den kantede outsider. Hun er hverken en eksplosion af påtrængende selvtillid eller selvudslettende sky. For at fange Freja Kirk må man først og fremmest forstå, at hver gang hun bliver forsøgt defineret, undviger hun. Hun eksisterer i et landskab uden klare svar, uden klare identitetsmarkører. Det er en risiko, de færreste tør løbe, men for Kirk kan det ikke være anderledes.

På albummet Pussyfied, der drilsk skifter mellem hårde frigørelsesanthems og blide selveksaminerende ballader, favner hun usikkerheden og fejrer sejrene. Albummet landede i 2019 og fik fuld plade i GAFFA med ordene: “Pussyfied er et af de stærkeste album fra en dansk musiker i år – hvis ikke i flere år.” Året efter kom opfølgeren Sloppy Seconds, der som den forgående rummer utroligt meget power og sexyness.

AURA DIONE
Mange kender Aura Dione fra hendes succesrige debutalbummet Columbine fra 2009. ”I Will Love You Monday” og ”Geronimo” var store hits internationalt og specielt i Tyskland gik hun direkte ind i ”Top of the charts” med ”Geronimo” fra hendes album Before The Dinosauers. På den nyeste single har Aura fundet stor inspiration i sine fans og de stærke kvinder omkring hende, hvilket har resulteret i et opløftende pop-hit skrevet til alle dem der har fået deres hjerter knust.