Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

Dissing Las Dissing

Ubesværet elegance og røverhistorier

lør 15 aug 2020 kl. 20:00

Når Dissing & Las går på scenen er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet.

Sange og historier fører os ud i en fantasifuld version af voksenlivet, hvor lykke og hårde tider, og det ind imellem, kommer under kærlig behandling. Der er ingen der spiller sammen som Dissing & Las. Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken, er i særklasse.

Vildt Voksne
– hedder det nye album, der udkom i september 2019.
Vi har lavet et album, som overordnet handler om at være blevet voksen. På godt og ondt. Folk går fra hinanden. Børnene tager al ens tid, for så pludselig næsten ikke at være hjemme længere. Nye friheder opstår. Minderne fra ens egen barndom får større betydning, og man opdager, hvad der har formet den person man er i dag.

Vi har stræbt efter at lave tekster med almen gyldighed og håb. Tekster som kan høres og forstås forskelligt, alt efter hvem man er. Holdningsfyldte uden at være fingerpegende, og som handler om rigtige mennesker og relationer. Smukke melodier med akkorder, der taler til noget basalt i os. Sagde de, da vi spurgte…

 

Koncerten afholdes udendørs i gården. Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.