Café Biograf Spillested

KR. 200 / 150 + GEBYR

Køb billet

CS NIELSEN

unik dansk ambassadør for americana/roots/country/folk

fre 5 nov 2021 kl. 20:00

CS Nielsen er sangskriver, sanger og guitarist med et omfattende koncertvirke i ind- og udland. Med tre kritikerroste og prisnominerede pladeudgivelser har han etableret sig som en unik dansk ambassadør for Americana/roots/country/folk-musikken – og ikke mindst som en historiefortæller med stor poetisk og musikalsk tæft.

CS Nielsen er født på Samsø i 1977 og har igennem sit liv og musikalske virke været tiltrukket af tilværelsens og kulturens store og små fortællinger, gåder og paradokser. Dette kommer til udtryk i et engelsksproget tekstunivers som med patos og humor forener mytologien med det dybt personlige.

Sangene beskæftiger sig med længsel og savn, ansvar og afmagt, tvivl, tro, håb og kærlighed, døden, livets landevej og andre eksistentielle temaer. Musikken er enkel og melodiøs. Inspirationen fra de gamle amerikanske folkemusiktraditioner resonerer i CS Nielsen og hans sange.

Live akkompagneres CS Nielsen af to erfarne musikere: Michael Lund (De efterladte, Olesen-Olesen, Ester Brohus m.fl.) på dobro, lapsteel, omnichord og Johnny Stage (Sort Sol, Martin Hall, Maggie Björklund m.fl.) på kor, el-guitar, el-mandolin, glockenspiel, Fender VI.