Café Biograf Spillested

KR. 150 / 110 + GEBYR

Køb billet

CORONAKRIGER-20

Fortælling og sprøde popsange af SUSAN ØRUM

lør 24 okt 2020 kl. 20:00

“Det hele begyndte måske i en fjern provins i Kina, og min egen fortælling om coronakrigerne starter i Hvidovre, da jeg i starten af marts 20 ender på skadestuen med et brækket håndled og forundret ser falckreddere i rumdragter køre dødssyge mennesker ind på bårer. Præcis en uge efter ender jeg alene samme sted…”

CORONAKRIGER-20 er autentisk moderne dansk fortælling tilsat sprøde popsange. Fortæller og sanger Susan Ørum er solidt bakket op af multimusiker Tom Lindby, og de sender forestillingen afsted i et set up med afspærringstape og håndsprit som naturlige ingredienser. Der venter publikum en oplevelse med plads til både det gode grin, alvor og iørefaldende musik.

Susan Ørum ender på Hvidovre hospital med et brækket håndled, og præcis en uge senere bliver hun kørt ind på det nye corona-afsnit på samme hospital – og ikke mindst hjem igen til isolation. Her venter en tilstand af feber og et tankemylder, der kommer ud i alle livets afkroge.

CORONAKRIGER-20 er en fortælling om at blive konfronteret med sig selv, når alt andet lukker ned. Om at fortryde, tilgivelse og ikke mindst savnet efter dem, vi måske aldrig ser igen. Publikum vil givetvis genkende lidt af sig selv i den uheldige hovedperson, der fortumlet går igennem sin egen personlige coronakrig, mens marabou-karrusellen kører, og naboerne synger fra altanerne: Det bliver godt igen!

LINE UP
Susan Ørum: Fortælling, vokal og manuskript
Tom Lindby: Guitar, trommer, piano, vokal, komposition og studie/musikproduktion.
Maja Clementsen: Instruktion og scenografi.

 

Efter showet holder vi artisttalk,
hvor Susan Ørum går i dialog med publikum. 

 

*****

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe trygge koncertoplevelser, og derfor sælges kun et begrænset antal billetter.