Café Biograf Spillested

KR. 250 / 200 + GEBYR

Køb billet

Claus Hempler Band

"med det bedste nye materiale jeg nogensinde har skrevet"

lør 27 apr 2019 kl. 21:00

Claus Hempler er kendt som frontmand og sanger for det fynske band 90’er band Fielfraz og det årelange samarbejde med sangerinden Dicte; for ikke at nævne den nylige deltagelse i TV2-programmet ”Toppen af poppen”.  Nu udgiver han sit første dansksprogede album Kuffert Fuld Af Mursten” d. 26. april, og dagen efter, d. 27. april, fremføres det nye materiale til koncert på Tobaksgaarden.

Claus Hempler gjorde sig i en ganske ung alder bemærket som sanger i det fynske band Fielfraz i 1990’erne, og sidenhen med solo-udgivelserne: ”Charm school for pop singers” (1999) m. Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl, ”Hempler” (2004) og ”Return of the Yes Man”(2007). Claus Hempler har primært skrevet og sunget på engelsk, men med mellemrum har Hempler begivet sig ud i at fremføre sange på dansk, bl.a. i forbindelse med indspilningen af det danske Leonard Cohen hyldestalbum ”På danske læber” i 2004, samt i TV2-programmet ”Toppen af poppen” (2018). Det har altid været en udsøgt fornøjelse at høre Hemplers indlevende stemme udtrykke sig på modersmålet, hvorfor begejstringen er helt oppe under loftsspærene over, at der nu i april 2019 udkommer et helt dansksproget album med titlen ”Kuffert fuld af Mursten”:

” ’Kuffert Fuld Af Mursten’ er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af Claus Hempler i hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af fyrrerne. Det gør han med et stort glimt i øjet. Dermed skyder han myten om den alvorlige crooner i sænk og minder lytteren om, at en lille snert af selvironi klæder de fleste”, som Hempler selv beskriver albummet .

Begejstringen bliver ikke mindre af, at Hempler spiller det nye dansksprogede materiale på Tobaksgaarden dagen efter, at det nye album er udgivet. Koncerten er derfor en helt unik mulighed for det fynske (og rejsende) publikum for tidligt at opleve alle de nye sange live, om hvilke Hempler tidligere har udtalt:

”Jeg føler, at jeg lige nu står med det bedste nye materiale, jeg nogensinde har skrevet og har jo samtidig hele det gamle bagkatalog at læne mig op ad. Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud med det”.

Så hvis du heller ikke har kunnet få nok af Hemplers tidligere dansksprogede musikalske svinkeærinder, som blandt andet under ”Toppen af Poppen” på TV2, så bør du allerede nu bestille billetter til et brag af en koncert med en af landets bedste croonere, der har helt friske sange med i kufferten.

BILLET
Forsalg: KR. 250 / 200 + GEBYR
Dørsalg: KR. 275 / 225 + GEBYR