Café Biograf Spillested
Dinner & Koncert - Unge under 25 halv pris

KR. 250 / 200 + GEBYR

Køb billet

Claus Hempler Band

"med det bedste nye materiale jeg nogensinde har skrevet"

lør 27 apr 2019 kl. 21:00

I skrivende stund er Claus Hempler i fuld gang med at indspille et nyt album, for første gang dansksproget, som er ude i foråret 2019. Umiddelbart derefter er han igen på landevejen som solist med eget band.

Om den kommende tour udtaler han: ”Jeg føler at jeg lige nu står med det bedste nye materiale jeg nogensinde har skrevet og har jo samtidig hele det gamle bagkatalog at læne mig op ad. Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud med det”.

De fleste husker formentlig Claus Hempler som frontfigur i bandet Fielfraz, der havde sin storhedstid i 90erne. Claus Hempler var bare 20 år, da bandet albumdebuterede i 1990. Da bandet, efter 3 albums og efter at have markeret sig som et markant live-navn, besluttede at gå hver til sit i slutningen af 90erne, sprang Hempler ud som solist. Først med jazzalbummet ”Charm School for Popsingers” sammen med Thomas Blachman og siden med albummet ”Hempler”, der i 2005 bl.a.  blev hædret med en Danish Music Award som ”Årets sanger” samt en Steppeulv som ”Årets vokalist”.

Samme år bidragede han endvidere til albummet ”På danske læber” med nummeret ”Alle ved besked” – en dansk fortolkning af Leonard Cohens ”Everybody Knows”. ”Hempler”-albummet er, ligesom det efterfølgende ”Return of the Yes Man” (2007), netop for første gang udsendt på vinyl.

Hempler har endvidere i en årrække turneret med sangerinden Dicte i et sideløbende duoprojekt, som i November 2017 resulterede i albummet ”Uppers” og har desuden gjort sig bemærket på teaterscenen i diverse opsætninger. Og senest har den charmerende sanger gjort sig bemærket i årets udgave af Toppen af Poppen, hvor han brillerede med indlevede versioner fra kollegernes repertoire.

BILLET
Forsalg: KR. 250 / 200 + GEBYR
Dørsalg: KR. 275 / 225 + GEBYR